Anasayfa Haber OPPO Find X6 Pro, Snapdragon 8 Gen 2 ile Gelebilir

OPPO Find X6 Pro, Snapdragon 8 Gen 2 ile Gelebilir

oppo logo

OPPO’nun yeni amiral gemisi akıllı telefon serisi OPPO Find X6 ile ilgili teknik detaylar, lansman öncesinde ortaya çıkmaya devam ediyor.

OPPO’nun yaklaşmakta olan amiral gemisi akıllı telefonu OPPO Find X6 Pro’nun gücünü Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden alması bekleniyor. Seride yer alan standart versiyon Oppo Find X6 ise gücünü Snapdragon 8+ Gen 1’den alacak. Yakın zamanda ortaya çıkan bir başka sızıntı da Find X6’nın 1,5K ve 2K ekranla gelebileceğini ortaya koydu. Find X6 Pro ayrıca, 1 inç sensöre sahip bir kemara ile gelebilir.

OPPO Find X5 Pro
OPPO Find X5 Pro

Temmuz ayında piyasaya sürülen Xiaomi 12S Ultra üçlü arka kamera kurulumuyla birlikte gelmişti ve 50 megapiksel 1 inç Sony IMX989 birincil sensöre sahipti. Öte yandan, cihazın kamera kurulumunda periskop tarzı bir lense sahip 48 megapiksellik bir sensör de yer almaktaydı. Telefonda ayrıca, 48 megapiksellik ultra geniş bir lens de bulunuyordu. Şimdi ise OPPO’nun, yeni akıllı telefonları için benzer bir durumdan söz etmek mümkün olabilir. Zira yeni Find X6 serisinde 1 inçlik kamera sensörlerinin yer alması bekleniyor.

Son olarak bahsi geçen amiral gemisi akıllı telefon serisi ile ilgili ortaya çıkan bilgilerin henüz bir söylentiden ibaret olduğunu belirtelim. Cihazla ilgili detayların önümüzdeki günlerde netlik kazanabileceğini de ekleyelim.