Anasayfa Haber iPhone 14 Pro Modelleri Veri Transferi Sonrası Donma Sorunu İle Gündemde

iPhone 14 Pro Modelleri Veri Transferi Sonrası Donma Sorunu İle Gündemde

iPhone 14 Pro Donma Sorunu

Apple, kullanıcıların verilerini eski bir iPhone’dan aktardıktan sonra iPhone 14 Pro ve ‌iPhone 14 Pro‌ Max modellerinin donmasına neden olan bir hatayı araştırıyor. Peki, iPhone 14 Pro modellerinin veri transferi sonrası donma sorunu için Apple ne diyor?

MacRumors‘un haberine göre Apple, “bu sorunun farkında olduğunu ve araştırdığını” söylüyor. Apple, bazı müşterilerin Hızlı Başlangıç ​​işlemi sırasında bir iCloud geri yüklemesinden veya önceki “iPhone”larından veri aktarımından sonra yeni iPhone 14 Pro veya iPhone 14 Pro Max modellerinin donduğunu ve yanıt vermediğini görebileceğini belirtmiş.

Şirket geçici bir düzeltme olarak cihazları 5 dakikadan daha uzun süre yanıt vermezse kullanıcılara iPhone’larını yeniden başlatmaya zorlamalarını tavsiye ediyor. Yeni ‌iPhone 14 Pro‌ kullanıcıları cihaz aktivasyonu ile ilgili olarak da çıkış günü benzer bir sorunla karşılaştı. ‌iPhone 14 Pro‌ iOS 16 ile birlikte gelirken kullanıcıların yeni cihazlarını kurduktan sonra yüklemeleri gereken kullanılabilir bir iOS 16.0.1 güncellemesi sundu.