Anasayfa Haber Bülten Pil Ömrü Odaklı Akıllı Telefon: vivo Y21

Pil Ömrü Odaklı Akıllı Telefon: vivo Y21

vivo Y21

Oyunseverler bugün akıllı telefonlar sayesinde istedikleri her an ve her yerde kesintisiz oyun oynama şansına sahip. Ancak oyunun keyfine gerçekten varabilmek için, mobil oyun meraklıları geniş depolama alanı RAM/ROM, güçlü bir pil ve yüksek performans gibi özelliklere sahip akıllı telefonları tercih ediyorlar.

Yenilikçi ürünleri ile kullanıcıların dikkatini çeken vivo, Y21 modeli ile oyunseverlerin aradığı özellikleri sunmayı amaçlıyor. Üretimi vivo Türkiye fabrikasında gerçekleştirilen Y21 gücünü Android 11 tabanlı FunTouch OS 11.1 ve 2.0 GHz’e kadar CPU çalışma hızına ulaşan MediaTek’in Helio P35 işlemciden alıyor. Ayrıca cihaz, hücre içi teknolojisine sahip HD Halo 6.51 inç ekranla geliyor. 18 W hızlı şarjı ve 5000 mAh pil desteğiyle de oyunseverlerin tercihlerinden olabilecek Y21, 4 GB +1 GB genişletilmiş RAM desteği ile daha akıcı oyun oynama deneyimi vadediyor.

vivo Y21

vivo Y21, dört bileşenden oluşan soğutma çözümü sayesinde oyun oynarken ısınmanın önüne geçebiliyor. vivo Multi-Turbo 5.0 ile de, veri bağlantısını, sistem işlem hızını ve güç tasarrufu performansını yepyeni bir düzeye çıkarıyor. Y21’de yer alan 1 TB’a kadar genişletilebilen 64 GB depolama alanı ve genişletilmiş RAM 2.0 teknolojisi de kullanıcılara oyunlarını, videolarını ve fotoğraflarını rahatlıkla saklama olanağı sağlıyor.

Y21 ile fotoğraf ve video çekme deneyimi

4 cm’e kadar yaklaşan odağı sayesinde fotoğraf ve video çekimlerine izin veren Y21, süper HDR özelliği ile netlik kazandırıyor. 6,51 inç HD + Halo ekran teknolojisi ile net bir görüntü, renklerin canlılığı ile görsel bir şölen vadediyor. Metalik Mavi ve İnci Beyazı renk seçenekleri sunan telefon ayrıca parmak izi tarayıcısına ve yüz tanıma sistemi ile ekran kilidini açma özelliğine de sahip.