Anasayfa Haber Windows 11 22H2 Sorunlarını Gideren GeForce Experience Güncellemesi Yayınlandı

Windows 11 22H2 Sorunlarını Gideren GeForce Experience Güncellemesi Yayınlandı

NVIDIA GeForce RTX 4090

NVIDIA, GeForce Experience 3.26 sürümü ile birlikte Windows 11 22H2’de yaşanan çeşitli sorunları düzeltiyor. Eğer 22H2 güncellemesinden sonra düşük performans ve stuttering sorunları yaşıyorsanız, en son GeForce Experience sürümüne geçmekte fayda var.

NVIDIA tarafından günlükte listelenmemiş, ancak NVIDIA GeForce ekran kartlarında yaşanan sorunların 3.26 BETA sürümüyle çözüldüğü bildiriliyor. Bu güncelleme ayrıca RTX 4000 ekran kartlarında 8K 60 FPS ShadowPlay kayıt desteği getiriyor.

Öte taraftan, 51 yeni oyun için GeForce Experience optimum ayar desteği eklenmiş. NVIDIA kullanıcılarının bildiği üzere, bu profillerle birlikte oyuna özel olarak tek tıklamayla optimizasyon imkanı sağlanıyor.

125 MB büyüklüğündeki GeForce Experience 3.26 BETA güncellemesini bu bağlantıdan indirebilirsiniz. Yakında nihai sürüm de çıkacaktır, ancak ciddi sorunlar yaşıyorsanız şimdiden yeni sürüme geçiş yapabilirsiniz. Tam değişim günlüğü ise şu şekilde:

  • Farming Simulator 22, Cyberpunk 2077, PUBG: BATTLEGROUNDS ve F1 2021 gibi oyunlar için oyun içi yer paylaşımını etkinleştirirken oyun minimizasyon sorunu düzeltildi.
  • Ödüller için sabit masaüstü bildirimi.
  • Alt+F12 kısayol tuşunun diğer uygulamalarda kullanılamaması sorunu düzeltildi.
  • Sistem yeniden başlatıldıktan veya yeni bir oyun başlatıldıktan sonra performans katmanının Temel’e sıfırlanmasına sebep olan sorun giderildi.
  • Reflex Analyzer’ın gecikme değerlerini (PC Latency yerine Render Latency) hatalı gösteren sorun çözüldü.
  • Güncellemeden sonra sistemin kendi kendine yeniden başlamasına neden olan bir sorun düzeltildi.