Anasayfa Haber Kingpin, EVGA Ayrılığı Sonrası Diğer Üreticilerle İşbirliği Yapabilir

Kingpin, EVGA Ayrılığı Sonrası Diğer Üreticilerle İşbirliği Yapabilir

EVGA, geçtiğimiz haftalarda NVIDIA ile bağları kopardığını ve ekran kartı işini bırakacağını duyurmuştu. Bu sektör için büyük bir sürpriz oldu. Sosyal medyada ve forumlarda EVGA’nın kararı çok fazla tartışıldı. Bununla birlikte, EVGA’nın overclock meraklılarına yönelik Kingpin alt markasının geleceği de merak konusuydu. Markanın başındaki Vince “Kingpin” Lucido ise yeni bir açıklama yaparken üstü kapalı olarak tekliflere açık olduğunu belirtti.

Lucido, hayranlarına yönelik bir paylaştığı bir Facebook gönderisinde EVGA Kingpin kullanıcılarına ve sektördeki arkadaşlarına teşekkür etti. Ayrıca Kingpin ürünlerinin geleceğiyle ilgili şeyler de söyledi:

Kingpin öyle ya da böyle var olmaya devam edecek.

Bu açıklamalar Lucido’nun yeni donanım ortaklıklarıyla ilgilenebileceğini gösteriyor. Kingpin sektörde kendini kanıtlamış bir marka, bu sebeple işbirliği için bazı adaylar bile olabilir. Bu adaylar için akla gelen ilk isimlerse ASUS, Gigabyte ve MSI. Bu şirketler hız aşırtma yarışmalarına yoğun katılım sağlıyor ve hız aşırtma senaryolarına göre hazırlanmış donanımlar üretiyorlar. Ekran kartları, anakartlar ve belki de daha fazlası için bu markalardan herhangi birinin Kingpin ile ortaklık kurması şaşırtıcı olmaz.