Anasayfa Haber PS Plus Essential Ekim 2022 Oyunları Belli Oldu

PS Plus Essential Ekim 2022 Oyunları Belli Oldu

PS Plus Essential Ekim 2022

Sony tarafından PS Plus Essential Ekim 2022 ücretsiz oyunları duyuruldu. Verilecek oyunlar arasında Hot Wheels Unleaashed, Injustice 2 ve Superhot bulunuyor.

PS4 ve PS5 için Hot Wheels Unleashed, Hot Wheels evrenine dayanan fantastik bir arcade simülasyon oyunu. Oyunda malzeme toplayacak, inşa edecek ve yarışacaksınız. Yeni araçlar kazanacak, ardından onları iki oyunculu bölünmüş ekranda arkadaşlarınızla yan yana yarışmak için piste götürecek veya çevrimiçi mücadelelerde 12’ye kadar rakiple yüzleşebileceksiniz.

Mortal Kombat’ın yaratıcılarının elinden çıkan Injustice 2’de en büyük insanüstü kadroyla DC evrenine geri dönüyorsunuz. İkonik kahramanların ve kötü adamların çarpık versiyonlarından birini seçecek ve dünya çapında hayranlık uyandıran yerlere destansı ölçekli savaşlar getireceksiniz. Yerel ve çevrimiçi olarak diğer oyuncularla kapışabilir ya da Batman-Superman rejimine karşı mücadele ederken kendinizi hikaye odaklı tek oyunculu kampanyaya bırakabilirsiniz. Ayrıca her maçtan sonra kadronuzu donatmak, özelleştirmek ve geliştirmek için teçhizat kazanacaksınız.

PS4 için temkinli strateji ile dizginlenemez kargaşa arasındaki çizgiyi bulandıran Superhot, zamanın yalnızca siz hareket ettiğinizde hareket ettiği bir FPS oyunu. Superhot’ın gösterişli, minimalist görsel dili en önemlisine, yani oyunun akıcılığına ve dövüşün sinematik güzelliğine konsantre olmanıza yardımcı oluyor.

Yeni PlayStation Plus ücretsiz oyunları 3 Ekim tarihinde oyunculara sunulacak.

PS Plus Ekim 2022 Oyunları

  • Hot Wheels Unleashed (PlayStation 4 ve PlayStation 5)
  • Injustice 2 (PlayStation 4)
  • Superhot (PlayStation 4)