Anasayfa Haber Acer, Intel Arc ile Ekran Kartı Pazarına Giriyor

Acer, Intel Arc ile Ekran Kartı Pazarına Giriyor

Acer, Predator BiFrost markalı ekran kartını tanıtarak ekran kartı pazarına giriş yaptığını duyurdu. Şaşırtıcı bir şekilde, şirket NVIDIA veya AMD ile değil, Arc ekran kartları için Intel ile işbirliği yaptı.

Acer Predator BiFrost gerçekten çarpıcı ve farklı bir tasarıma sahip. Ortada blower tipi bir fan ve sağ tarafta büyük bir fan göze çarpıyor. Bu tasarım, karta benzersiz bir estetik kazandırıyor. Siyah renkte metalik görünümlü bir kaplamaya sahip olan ekran kartının her iki fanında RGB aydınlatma kullanılmış. Ancak büyük fan orta fana kıyasla çok daha fazla aydınlatma sunuyor. Ayrıca yan tarafta RGB aydınlatmalı bir Predator logosu mevcut.

Acer yalnızca kartın bir görselini ve ismini paylaştı. Ancak kısa zaman içinde Acer da dahil olmak üzere üreticilerin detaylı bilgiler sağlamasını bekliyoruz. Intel, Arc A770 8 GB ve Arc A770 16 GB olmak üzere iki ayrı bellek seçeneği sunmuştu. Daha önce belirttiğimiz gibi, bu kartlar sırasıyla 329 ve 349 dolarlık liste fiyatına sahip olacak. Acer’ın Predator modeli ise mutlaka daha pahalı olacaktır.