Anasayfa Haber Bülten ASUS ProArt Display PA147CDV, IDEA Ödülünü Kazandı

ASUS ProArt Display PA147CDV, IDEA Ödülünü Kazandı

ASUS ProArt Display PA147CDV

ASUS, ProArt Display PA147CDV modelinin Seattle, Washington’da düzenlenen IDEA (International Design Excellence Awards) 2022 Törenleri’nde tüketici teknolojileri kategorisinde Bronz ödül kazandığını duyurdu. Ödüller için uluslararası bir jüri katılan ürünleri tasarımda yenilik, kullanıcıya fayda, müşteriye / markaya fayda, topluma fayda ve uygun estetik kriterlerine göre değerlendirdi. Bu kriterler, ASUS’un her yerde insanların yaşamlarını zenginleştirecek inanılmaz deneyimler sunma kararlılığını bir kez daha vurguluyor.

ASUS insanların iletişim kurma, eğlenme, öğrenme, yaratıcılıklarını konuşturma, yenilikler üretme şekillerini daha keyifli hale getirecek tasarımlara imza atıyor. Bu deneyimler insanların hayatlarına birçok farklı açıdan dokunuyor ve yepyeni fırsatların kapılarını açıyor.

Tasarımcılar ve içerik üreticileri düşünülerek tasarlanan taşınabilir ProArt Ekranlar yaratıcılık süreçlerini kolaylaştırıyor. Yaklaşık bir klavye boyutunda olan bu renk doğruluğu yüksek 32:9 en boy oranlı ekran uygulamalar ve araç çubukları için geniş bir alan sunuyor. Sanal ASUS Dial ve ASUS Control Panel ile kullanıcılara desteklenen Adobe® Creative Suite uygulamalarında sorunsuz çalışma olanağı veren kapsamlı kontroller sunuluyor. Buna ek olarak, ekranın tabanında yer alan fiziksel düğme de hassas kontrol ve dokunmalı geri bildirim sağlıyor.

2022’de 42. yılını tamamlayan IDEA (International Design Excellence Awards – Uluslararası Tasarım Mükemmelliği Ödülleri) dünyanın en uzun süreli ve en prestijli tasarım ödülleri arasında yer alıyor. IDSA (Industrial Designers Society of America – Amerika Endüstriyel Tasarımcılar Topluluğu) tarafından düzenlenen IDEA, tasarım ödüllerinin neyi temsil ettiğine dair standartları belirliyor ve tasarım stratejisi, marka ve dijital etkileşim gibi birbirine bağlı disiplinlerde tasarımı öne çıkarıyor.