Anasayfa Haber M2 İşlemcili iPad Pro Modelleri Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı

M2 İşlemcili iPad Pro Modelleri Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı

M2 iPad Pro Özellikleri

Beklendiği gibi Apple bir etkinlik düzenlemeden Apple Newsroom üzerinden yeni M2 çipli iPad Pro modellerini tanıttı. İşte M2 iPad Pro modellerinin özellikleri ve fiyatı hakkında detaylar.

M2 iPad Pro Özellikleri

M2 çipli yeni iPad Pro, M1 çipli önceki iPad Pro’ya kıyasla yüzde 15’e kadar daha hızlı CPU performansına ve yüzde 35’e kadar daha hızlı GPU performansına sahip. Çip, yeni bir medya motoruna ve gelişmiş kameralarla birleştirilen görüntü sinyali işlemcisine de sahip. Bu da kullanıcıların ProRes video kaydı yapabilmesine ve ProRes çekimlerini 3 kata kadar daha hızlı dönüştürmesine olanak tanıyor.

Yeni iPad Pro’da, ikinci nesil Apple Pencil artık ekranın 12 mm yukarısına kadar algılanıyor ve kullanıcıların çizimlerini yapmadan önce önizlemelerini görmelerine olanak tanıyor. Ayrıca Scribble ile kalem ekrana yaklaştığında metin alanları otomatik olarak genişliyor.

Yeni iPad Pro, 2.4 Gbps’ye kadar indirme hızları sunan Wi-Fi 6E teknolojisine sahip ilk Apple cihazı olmasıyla da dikkat çekiyor.

M2 iPad Pro Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Yeni iPad Pro, bugünden itibaren satışa sunulmuş durumda. Teslimatlar ise 26 Ekim tarihinde başlayacak. 11 inç ekranlı model 20.499 TL’den, 12.9 inç ekranlı model ise 28.499 TL’den başlıyor. Renk seçenekleri arasında Uzay Grisi ve Gümüş, depolama seçenekleri arasında ise 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB ve 2 TB yer alıyor.