Anasayfa Haber Twitter, Chirp Geliştirici Konferansı’nı İptal Etti

Twitter, Chirp Geliştirici Konferansı’nı İptal Etti

Twitter Chirp iptal

Elon Musk tarafından satın alınmasıyla önemli değişikliklere sahne olan Twitter cephesi şimdi de bir iptal haberi ile karşımıza çıkıyor. Buna göre Twitter, Chirp adlı geliştirici konferansını iptal etme kararı aldı.

Twitter Dev hesabından gelen basit bir tweet dışında etkinliğin iptali hakkında herhangi bir detay ise verilmiyor:

“Geliştiriciler de dahil olmak üzere Twitter’ı herkes için daha iyi hale getirmek için şu anda yoğun bir şekilde çalışıyoruz! Yakında sizinle paylaşmaktan heyecan duyacağımız bazı şeyler geliştirirken #Chirp geliştirici konferansını iptal etmeye karar verdik.”

2015 yılından bu yana Chirp, Twitter’ın ilk geliştirici etkinliği olarak düzenleniyordu. Öte yandan sosyal ağdan yapılan duyuru, konferansın geri dönüş planından vazgeçildiğini açıkça ortaya koydu. Medyadan insanların sadece 2 hafta önce Chirp’e kaydolmak için davetiye aldığı da bilgiler arasında.

Chirp geliştirici konferansı aracılığıyla mikro blog platformu, geliştiricileri ve Twitter ekibinin üyelerini en son girişimleri tartışmak, içgörüleri paylaşmak ve önemli teknik sorunlara çözümler bulmak için bir araya getiriyordu.

Bu gelişmeye rağmen Twitter, yakında Chirp Developer Challenge kazananlarını açıklayacağını paylaştı.