Anasayfa Haber Galaxy S23 Serisi Hafif Performans Modu İle Gelebilir

Galaxy S23 Serisi Hafif Performans Modu İle Gelebilir

Galaxy S23 Hafif Performans

Samsung, iddialara göre Galaxy S23 ve S23+ modellerinin batarya kapasitesini artıracak ve S23 3.900 mAh’ye, S23+ 4.700 mAh’ye çıkacak. S23 Ultra ise 5.000 mAh ile herhangi bir yükseltme olmadan çıkış yapacak. Öte yandan Samsung’un Hafif Mod ile batarya ömrünü iyileştirmenin başka bir yolunu bulduğu söyleniyor.

Hafif Mod, Samsung’un katlanabilir ürünleri için bu yılın başlarında tanıtıldı ve Standart moda bir alternatif olarak hizmet ediyor. Mod, batarya ömrüne ve soğuk çalışmaya öncelik veriyor.

IceUniverse‘e göre, performanstaki düşüş ılımlı olurken, güç kullanımındaki azalma önemli olacak. Bunun normal güç tasarrufu modundan ayrı olduğunu da belirtelim. Hafif Mod, oyunlardaki performansı etkilemeyecek. Çünkü onlar için performans profili şu anda olduğu gibi Game Booster tarafından kontrol edilmeye devam edecek.

Yeni Snapdragon 8 Gen 2 umut verici sonuçlar gösteriyor. Bu nedenle yeni çipsetinden gelen performans artışı, Hafif Mod’un neden olduğu yavaşlamayı dengeleyebilir. Ek olarak, 8 Gen 2, 8 Gen 1’den daha verimli. Bu nedenle batarya ömrü de daha iyi olmalı.