Anasayfa Haber Warhammer: Vermintide 2 Steam’de Ücretsiz Oldu

Warhammer: Vermintide 2 Steam’de Ücretsiz Oldu

Warhammer: Vermintide 2 Steam

Fatshark tarafından Warhammer: Vermintide 2 oyunu kısa bir süre için Steam’de ücretsiz oyunculara sunulmuş durumda. Böylece normalde 149 TL olan oyunu 7 Kasım saat 21:00’e kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Warhammer Fantasy evreninde geçen dört oyunculu iş birlikli oyunda, Kaos ordusunun vahşi ordularıyla savaşan parti ve her zaman tanıdık olan Skaven var. Oyun, her biri benzersiz yeteneklere sahip seçebileceğiniz beş karakter sunuyor. Oyun stilleri, 15 farklı yetenek ağacı ve mevcut 50’den fazla silah türü kullanılarak daha da genişletilebiliyor

Stüdyonun oyunu açıklaması şu şekilde:

“Şeytani ve yıkıcı Chaos ordusu ile ardı arkası gelmeyen Skaven çeteleri güçlerini birleştirdi. Bu devasa tehdidi ortadan kaldırmak için 5 kahramanımızın tamamı meydanlara geri döndü. Bitmek bilmeyen katliamlardan sağ kurtulabilmek için takımınla birlikte canla başla mücadele etmeye hazırlan. 15 farklı kariyerden birini seç, yetenek ağaçlarını geliştir, kendi stilini yansıtan silahları seç, sayısız dehşet verici seviyede savaş ve Kahramanlık Sistemini etkinleştirerek kendini sına. Ezici mağlubiyet ile zafer arasında duran tek şey sen ve müttefiklerin. İmparatorluğun kaderi sana bağlı.”

Fatshark, stüdyonun bir sonraki ortak çalışması olan Warhammer 40K: Darktide‘ın yaklaşan çıkışını kutlamak için sınırlı süreli promosyonu başlattı. Ayrıca şirket tarafından ilk “Tide” oyununun piyasaya sürülmesinden bu yana da yedi yıl geçti.