Anasayfa Haber Vivo, V2 ISP Teknolojisini Duyurdu

Vivo, V2 ISP Teknolojisini Duyurdu

V2 ISP

Vivo, Çin’de yeni ISP teknolojisi olan Vivo V2 ISP’yi duyurdu. V2 ISP “çift çekirdekli görüntüleme teknolojisi” adında düzenlenen konferansta tanıtıldı. Şirket ayrıca bu konferansta MediaTek ile sıkı çalıştığını belirtti. Vivo, Dimensity 9200 ile AI geliştirmeleri ve yeni özelliklerin yolda olduğunu söylüyor. Bu yeni ISP çipi işlem gücü, güç yoğunluğu ve veri yoğunluğunu azaltıyor.

Vivo V2Bu teknoloji ile harici bellek tasarımlı klasik DDR’lere kıyasla maksimum güç tüketimini %99’un üzerinde ve güç verimliliğini %200’e kadar artırıyor. V2’nin mimarisi FIT çift çekirdekli ara bağlantı ve belleğe yakın DLA tasarımı sayesinde güç verimliliği sağlıyor.

Vivo V2Vivo’nun görüntüleme çipi her zaman düşük ışıkta hızlı fotoğraf çekmekle ilgilenmişti. Ultra net görüntü kalitesi motoru artık Ultra Zoom EIS adlı özel bir algoritmaya sahip. V2 ayrıca teorik olarak deklanşöre bastığınız anda hareketi yakalama özelliğini de getiriyor.

VivoDüşük ışıkta HQ fotoğraflar üreten görüntü özelliği RawEnhance 2.0 da yeni teknolojiler arasında. Vivo V2 çipi ilk olarak X90 serisine gelecek ve X90 serisinin Dimensity 9200 yonga seti ile çalışacak.