Anasayfa Video Asus Zenbook Pro 14 Duo OLED UX8402 Laptop İncelemesi

Asus Zenbook Pro 14 Duo OLED UX8402 Laptop İncelemesi

Asus Zenbook Pro 14 Duo OLED UX8402

Asus bu çift ekranlı dizüstü bilgisayarla profesyonel kullanıcılara çok farklı bir tecrübe sunuyor.

Tam adı Asus Zenbook Pro 14 Duo OLED UX8402 olan bu yeni dizüstü bilgisayar, markanın Zenbook ailesinin en yeni üyesi. Ancak Zenbook ailesinin diğer üyelerinden çok farklı bir tasarıma sahip olan UX8402 modeli profesyonel kullanıcıların işini kökten değiştirecek özelliklerle donatılmış.

Vatan Bilgisayar Fiyatı İçin Tıklayınız

Aynı Anda İki Ekranlı Çalışma!

Asus Zenbook Pro 14 Duo OLED UX8402 modelinin ismine bakınca en önemli tasarım özelliklerini hemen görebilirsiniz. Bu dizüstü OLED panel kullanan iki ekranla donatılmış. Klavyenin hemen üstünde bulunan ikinci ekranın boyutları ana ekranın yaklaşık yarısı kadar.

Asus Zenbook Pro 14 Duo OLED UX8402

Bilgisayarı açmak için ekranı kaldırdığınızda, ikinci ekran da kendi menteşeleri üzerinde hafifçe yükselerek kullanıcıya bakan bir konuma yükseliyor. Dokunmatik olan bu ekran Windows altında ikinci ekran olarak tanımlandığından, çalışma alanının bir uzantısı olarak sorunsuz biçimde çalışıyor.

Asus Zenbook Pro 14 Duo OLED UX8402

İkinci ekranın yukarı kalkmasıyla altında oluşan boşluk ise dizüstü bilgisayarda kullanılan 12. nesil Intel işlemcinin ve Nvidia RTX 3050 Ti ekran kartının soğutulması için bir hava çıkışı oluşturuyor. Nvidia Studio sürücülerinin desteklendiği bu ekran kartı ve işlemcinin gücü, profesyonel seviyede renk doğruluğu sunan OLED ekranlarla birleşince, ortaya gerçekten de taşınabilir bir içerik üretim stüdyosu çıkıyor. Performans ve renk testlerimizi detaylı inceleme videomuzda bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Asus Ürün Sayfası İçin Tıklayınız