Anasayfa Haber Elgato Stream Deck + Tanıtıldı

Elgato Stream Deck + Tanıtıldı

Elgato Stream Deck +

LCD tuşlar, sonsuz kadranlar ve bir dokunmatik şeritle donatılmış Stream Deck +, daha hızlı, daha akıcı ve daha sezgisel bir iş akışı için üretildi.

Stream Deck +, ses, video, ışıklandırma ve diğer yazılımlarla bütünleşik teknolojileri kontrol etmek için ideal olan sekiz LCD tuş, dört basmalı kadran ve bir dinamik dokunmatik şeridin birleşimiyle beğenilen Stream Deck serisine yeni özellikler getiriyor.

100’den fazla hazır uygulama eklentisi ve klavye kısayollarını tuşlara ve kadranlara eşleme seçeneğiyle Stream Deck +, içerik oluşturma, podcast ve canlı prodüksiyondan fotoğraf düzenlemeye, grafik tasarıma ve ötesine kadar her türlü iş akışını geliştirmeyi amaçlıyor.

Tüm Stream Deck cihazları gibi, yeni ürün de kullanıcılara LCD (etkileşimli) tuşlarla tetiklenebilen binlerce telifsiz parçaya ve ses efektine erişim sunar. Birlikte verilen USB-C – USB-A kablosuyla bir PC veya Mac’e bağlandığında, Stream Deck + herhangi bir kurulumun çekirdeği haline geliyor.

Elgato Stream Deck +

Stream Deck +, yapılandırmayı ve günlük kullanımı kolaylaştıran Stream Deck yazılımından yararlanıyor. Eklenti eylemlerini LCD tuşlarına ve kadranlarına sürükleyip bırakmanız yeterli. Hatta uygulama veya görevle ilgili iş akışları için farklı eylemlerle sınırsız sayıda arayüz düzeni sayfası oluşturabilirsiniz.

Yeni Stream Deck +, CORSAIR ve Elgato yetkili satıcılarında satışa sunulmuş durumda.