Anasayfa Haber The Witcher 3, DLSS ve FSR 2 Desteği Kazanıyor

The Witcher 3, DLSS ve FSR 2 Desteği Kazanıyor

The Witcher 3, DLSS, FSR

CD Projekt RED, 2015 yılında çıkış yapan ve halen popülerliğini koruyan “The Witcher 3: Wild Hunt” için beklenmedik bir içerik güncellemesi duyurdu. Güncellemeyle birlikte Fotoğraf Modu ve güncellenmiş kamera açılarının geleceği söyleniyor. Daha önemli gelişmeye geçecek olursak, artık oyunda AMD FSR 2 ve NVIDIA DLSS görüntü yükseltme teknolojileri desteklenecek.

CD Projekt RED doku çözünürlüklerini artırdığını, ayrıca yeşillikleri daha gerçekçi olacak şekilde yeniden tasarladığını belirtmiş. Öte yandan, oyunun tüm sahnelerinde aydınlatmayı iyileştirecek yeni gerçek zamanlı ışın izlemeli küresel aydınlatma (RT-GI) özelliği getiriliyor. Yüksek çözünürlüklü dokular ve RT-GI ile birlikte grafik detaylarını en üst seviyeye çıkaran “Ultra+” adlı yeni bir ön ayar da oyuna dahil edilecek.

DLSS, FSR, Witcher 3

“Next Gen Update” olarak adlandırılan içerik güncellemesinin 14 Aralık 2022’de yayınlanması bekleniyor. Konsol tarafına gelince, yeni nesil konsollar oyunu 60 FPS’de çalıştıran yeni “Performans” modu ve FSR 2 ile birlikte RT-GI’yi etkinleştiren yeni bir “Kalite” modu alacak.