Anasayfa Haber Apple Watch Ultra için Oceanic+ Çıktı

Apple Watch Ultra için Oceanic+ Çıktı

Oceanic+

Apple tarafından Apple Watch Ultra akıllı saatler için Oceanic+ uygulaması duyuruldu. Apple ile Huish Outdoors iş birliğinde tasarlanan uygulama, 40 metre derinliğe kadar eğlence amaçlı tüplü dalış için bir dalış bilgisayarı görevi görebiliyor.

Apple, mevcut derinliğinizi, ulaşılan maksimum derinliği, su sıcaklığını ve su altında kalma süresini görüntülemek için Apple Watch Ultra’da zaten temel bir Derinlik uygulaması sunuyor. Daha gelişmiş veriler arayan tüplü dalgıçlar içinse Oceanic+ uygulaması yararlı bir araç olarak karşımıza çıkıyor.

Oceanic+, bir dalgıcın mevcut derinliğini, dalış süresini, dekompresyonsuz süresini, su sıcaklığını, yüzeye çıkma süresini, maksimum derinliği, çıkış hızını, pil seviyesini, seçilen gaz karışımını (%40’a kadar hava veya Nitrox karışımı) ve daha fazlasını gösteriyor.

Uygulama ayrıca dekompresyon limiti, aşırı çıkış hızları ve güvenlik durağı yönlendirmesi için renk kodlu güvenlik uyarılarına sahip. Bir dalıştan sonra, GPS giriş ve çıkış konumları gibi veriler, kullanıcının dalış profilinin bir özetiyle birlikte saatte gösteriliyor. iPhone için eşlik eden bir Oceanic+ uygulaması, dalış sonrası daha ayrıntılı özet, gelgitler ve daha fazlasını sağlıyor.

Uygulama, App Store‘da mevcut ve watchOS 9.1 veya sonraki sürümleri çalıştıran bir Apple Watch Ultra ile iOS 16.1 veya sonraki sürümleri çalıştıran bir iPhone 8 gerektiriyor. Uygulamanın temel planı ücretsizken ayda 9,99 dolar veya yılda 79,99 dolar karşılığında kullanıcılar dekompresyon takibi, doku yükleme, sınırsız kayıt defteri kapasitesi ve daha fazlasına erişim elde ediyor.