Anasayfa Haber Bülten AGON by AOC’den Gamer Yılbaşı Hediye Rehberi

AGON by AOC’den Gamer Yılbaşı Hediye Rehberi

AGON by AOC Gamer Yılbaşı Hediye Rehberi

Tatil günleri ve kutlamalar artık iyice yaklaştı ve bu, oyun sistemi için yeni bir monitör ya da oyun aksesuarı almak için mükemmel bir zaman. AGON by AOC, oyuncuların eğlence kurulumlarını daha şık hale getirmeleri için birkaç tavsiye hazırladı.

Yüksek yenileme oranları ile daha avantajlı olun

AGON by AOC’nin her gamer için bir monitörü ya da bir oyun aksesuarı var. İster işten sonra arkadaşlarıyla birkaç battle royale oyunu ile rahatlayan eğlence amaçlı oyun oynayanlar olsun, ister bir yarış simulasyonunda araba süren ya da arkadaşlarıyla futbol müsabakası yapan rekabetçi oyuncular, en üst düzeyde yarışan ve hayatını bundan kazanan espor yarışmacıları olsun, AGON by AOC’nin ürün yelpazesi, herkes için uygun.

Kısıtlı bir bütçe ile gaming

AOC AGON 27G2SAE

24 inçlik 24G2SAE ya da 27 inçlik 27G2SAE ile, AGON by AOC sunduğu 165 Hz yenileme hızları ve kontrast bakımından zengin paneller ile aynı anda hem evden çalışma görevlerini hem de rekabetçi oyunu yerine getirebilen iki Full HD monitör ile bütçeye uygun ancak yine de güçlü bir değer sunuyor. AMD FreeSync Premium ve Adaptive-Sync desteği ile gelen monitörler 4 ms GtG ve 1 ms MPRT tepki süresine sahip.

Daha hızlı ve daha akıllı

Espor müsabakalarında yarışan oyuncular, daha hızlı bir yenileme hızına ihtiyaç duyabilirler. AOC GAMING 25G3ZM/BK, 240 Hz yenileme hızı, 1 ms GtG tepki süresi ve yalnızca 0.5 ms MPRT tepki süresi sunan hızlı bir VA Paneline sahip. Böylece oyuncular, oyun dünyasından gelen en yeni görsel bilgiyi alacaklar ve bu bilgiyi, hızlı refleksleri ile birleştirerek rakiplerin saldırılarına karşı koyabilecekler. Bu model, ayrıca AOC GAMING GH401 kulaklık ile de uyum sağlıyor. Bu kulaklık, hafif konfor için ideal, üst düzey bir ses kalitesine sahip ve 2.4 GHz kablosuz bağlantı ile donatıldı.

Bu oyun ekipman seti ile doğrudan müsabakanın kalbine atlayın

Gaming için bir kişisel bilgisayar oluştururken gövdenin parçalarını bir araya getirmek, denklemin sadece yarısını oluşturur. Gerçek bir gaming kişisel bilgisayarının, bir gaming monitörü ile, doğru bir gaming faresi ile, sağlam bir klavye ile ve rahat bir kulaklık ile eşleştirilmesi gerekir. AOC, neredeyse her gamer için ideal bir set koleksiyonu vadediyor. AOC GAMING Q27G2E/BK, kontrast açısından zengin bir VA paneline, 155 Hz yenileme hızına ve 1 ms tepki süresine (MPRT) sahip, 27 inçlik, bütçeye uygun bir QHD gaming monitörü.

aoc agon GK500

Oyuncular bu monitörü, Outemu mekanik kırmızı anahtarlı AOC GAMING GK500 klavye ile birlikte kullanabilirler. GK500, manyetik bilek dinlendirme desteği sayesinde rahat ve sağlam malzemeleri sayesinde de güçlü. AOC GAMING GM500 faresi ise hem sol elini hem de sağ elini kullananlara uygun, 5000 DPI, 100 IPS ve 20 g ivmelendirmeyi destekleyen doğru bir Pixart 3325 sensör ile donatıldığından, masa kurulumunu da tamamlamış oluyor.

Kurulumu tamamlarken ise kablolu USB kulaklığı AOC GAMING GH300 oyuncular için rahat bir eşlik sağlıyor. 50 mm driver’ları sayesinde tanımlanmış bir bas aralığında, temiz ve keskin bir ses veriyor ve sanal 7.1 surround ses desteği (kişisel bilgisayarda) ise oyuncuların düşmanlarının konumunu tam olarak tespit edebilmelerini sağlıyor. Bir araya geldiklerinde, dört ürünün hepsi toplamda 500 USD’nin altında bir maliyet ile oyuncuların ekipmanlarını rekabetçi bir düzeye yükseltmelerini sağlamış oluyor.

Hızlı refleksler için üretilmiş

AOC GAMING C27G2ZU ya da AOC GAMING C27G2ZE, 240 Hz yenileme hızında, 27 inçlik, kavisli VA panelleri sunuyor. Modellerin 1500R kavisi, oyuncuları sarıp sarmalayıp onları oyun dünyasının daha derinliklerine çekiyor ve onları FPS, aksiyon ya da simülasyon yarışmalarına sürüklüyor. AOC GAMING C32G2ZE daha büyük, 32 inçlik bir panel üzerinde 240 Hz yenileme hızı sunuyor. Her üç modelde de Full HD çözünürlük bulunduğundan, en yüksek seviyede GPU’lara gereksinim duymadan, oyunlarda saniyede 240 kareye ulaşma olasılığını, daha da gerçek kılıyor.

İddialı oyuncular için bir şölen

Son zamanda piyasaya çıkartılan AGON AG275QZN/EU, VA panele sahip, düz, 27 inçlik bir QHD monitörü. 240 Hz yenileme hızı, 1 ms GtG tepki süresi ve yalnızca 0.5 ms MPRT sayesinde hız dolu aksiyonda da başarılı bir iş çıkartıyor.

AOC AGON AG275QZN

Bu monitör, AGON by AOC’nin 700 serisi aksesuarları ile en iyi uyuma sahip. AGON AGK700 doğru ve hızlı bir geri bildirim için Cherry MX Red anahtarlar ile donatıldı, rahat bir bilek desteği ile güçlü bir yapı kalitesine sahip ve makro düğmelere, ses çarkına ve daha fazlasına kolay erişim sağlıyor. Gaming faresi AGON AGM700 ise gümüş renkli ve siyah vurgulu iki renkli bir tasarıma sahip. Ağırlığı ise ağırlık modülleri sayesinde kolayca ayarlanabilir.

Yılbaşı pastasının üzerindeki sürpriz ise AGON AMM700 fare altlığı. Öte yandan kumaşın yanlarını saran belli belirsiz RGB ışıkları ise diğer AOC ekipmanı ile de eş zamanlanabilir.

Daha fazla alana mı ihtiyaç duyuyorsunuz?

Daha fazla ekran alanı arayan herkes için, 34 inçlik ultra geniş AOC GAMING U34G3XM/EU ihtiyacı karşılıyor. 21:9 görüntü oranı sayesinde, ikili monitör kurulumlarının yerine geçebilir ve verimliliği artırabilir. Ayrıca fazladan yatay alan, oyunlarda ve filmlerde kullanıcıların çevresel görüşünü de kapsayarak onların tamamen kendilerini kaptırmalarını sağlar. 144 Hz yenileme oranı ve 1 ms MPRT tepki süresi ile U34G3XM/EU hız dolu aksiyon için bile uygundur.