Anasayfa Mobil Monster Bukra V1 İncelemesi – Video

Monster Bukra V1 İncelemesi – Video

Monster Bukra V1

Monster Bukra V1 incelemesi ile karşınızdayız. Monster’ın özellikle mobil oyuncular ve müzikseverler için özel olarak ürettiği Bukra V1 ve V1 Max modelleri, IPX7 ile zorlu koşullarda bile rahatlıkla müzik deneyimi sağlıyor.

Savaşçı ejderha Bukra’dan ilham alan Monster Bukra şık tasarımı ve Monster’a özgü renk tonlarıyla dikkat çekiyor. Bukra V1 526 gram ağırlığa sahip ve TWS özelliği sayesinde çoğu mobil cihaz ile uyumlu.

Bilgisayar, cep telefonu, tablet ve Nintendo Switch gibi TWS desteği bulunan oyun konsollarıyla eşleşebilen Bukra V1, polyester kaplamaya sahip. Ayrıca hem farklı hava koşulları hem de farklı ortamlarda kullanabilmeniz için suya ve toza karşı büyük bir korumaya sahip.

Monster Pusat Clutch Gamepad İncelemesine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Bukra V1 20 Watt’lık ses çıkışı sunarken, herhangi bir hava çıkışı bulunmayan ve dikey durumdayken üst kısımda kalan pasif radyatörü sayesinde oldukça güçlü baslar sunan hoparlör, 100 Hz ila 17 kHz arasındaki frekansları oluşturabiliyor.

Yerleşik mikrofonu sayesinde de telefon aramalarına yanıt verebilmeniz mümkün. Üstelik iOS tarafında Siri ile iletişim kurabiliyor. Böylece arama geldiğinde sesinizle aramaları yanıtlayabiliyorsunuz.

Monster Bukra V1 bilgisayar ve akıllı cihazlarla Bluetooth 5,0 üzerinden kablosuz bağlantı kuruyor.

Bluetooth hoparlör fiyatlarını dikkate aldığınızda sunduğu özelliklerle gayet erişilebilir aralıklarda yer alırken, 4400 mAh kapasiteli bataryasıyla 12 saate varan bir kullanım süresi vadediyor.

Üzerinde bulunan LED’li batarya durum göstergeleri aracılığıyla modelin hangi oranda şarjı kaldığını kolayca görmeniz mümkün. Ayrıca Bluetooth hoparlörün üstündeki USB-C portu, bataryanın şarj edilmesini sağlarken 3,5 mm’lik AUX girişi, bilgisayar veya telefon gibi birimlerdeki sesleri kabloyla hoparlöre aktarmanıza olanak veriyor.

Ayrıca favori müzik parçalarınızın bulunduğu Micro SD kartları Bukra ile birlikte kullanabiliyorsunuz. Hatta aynı modelden iki adet alarak stero desteği de sağlayabiliyorsunuz.