Anasayfa Haber Telegram 9.2 ile Telefon Numarası Olmadan Kayıt Olanağı Sunuluyor

Telegram 9.2 ile Telefon Numarası Olmadan Kayıt Olanağı Sunuluyor

Telegram 9.2

Telegram 9.2 çok sayıda iyileştirmeyle dolu bir özellik güncellemesi olarak karşımıza çıkıyor. Mesajlaşma uygulaması nihayet telefon numarası olmadan platforma kaydolmanıza izin veriyor. Ayrıca Telegram güncellemesi artık üzerinde yeniden çalışılan konular, geliştirilmiş spam önleme korumaları, daha iyi depolama denetimleri ve daha fazlasını içeriyor.

Telegram 9.2 Yenilikleri Neler?

Yeni SIM’siz kayıt işlemi, ücretsiz olmayan ve blok zincir destekli Fragment platformu tarafından destekleniyor. Bunun için bir açık artırmada istediğiniz bir kombinasyonu satın almanız veya çok daha ucuza (yine de ücretsiz değil) rastgele oluşturulmuş bir numara almanız gerekiyor.

Platform artık diğer kişilerin kullanıcı adınızı veya telefon numaranızı bilmeden sizinle sohbet başlatmasına izin vermek için geçici QR kodları oluşturmaya da izin veriyor.

En son Telegram güncellemesindeki bir diğer gelişme, tüm sohbetleri otomatik olarak silme seçeneği. 2013’ten beri her iki taraf için de tek tek mesajları iz bırakmadan kaldırabilirsiniz. Ayrıca uygulama, zaman belirtmeniz durumunda o andan itibaren olan tüm konuşmaları temizleyebiliyor.

Son olarak, Android’de Telegram depolamasını yönetmek için geliştirilmiş bir kullanıcı arabirimi sunulduğunu belirtelim. Burada her bir sohbetin artık ne kadar yer kapladığı gösteriliyor. Ayrıca iOS’ta emoji araması, Telegram Premium aboneleri için yeni özel emoji ve dokunduğunuzda animasyonlar oynayan yeni bir etkileşimli emoji seti bulunuyor.