Anasayfa Haber Bülten ViewSonic’ten Yeni Yıl Hediyesi: M1 Pro LED Projeksiyon Cihazı

ViewSonic’ten Yeni Yıl Hediyesi: M1 Pro LED Projeksiyon Cihazı

ViewSonic M1 Pro

Yeni yıla sayılı günlerin kalırken hediye fikirleri düşünülmeye başlandı. Hem eğlenceli hem de fonksiyonel hediyelerle sevdiklerini mutlu etmek isteyenler de teknolojik ürünleri liste başında tutuyor. Görüntüleme teknolojilerinin lider markası Viewsonic tarafından üretilen M1 Pro LED projeksiyon cihazı; kolay kurulumu, taşınabilir kompakt boyutları ve görüntüyü her yüzeye yansıtabime özelliği ile mükemmel bir yılbaşı hediyesi alternatifi sunuyor.

Hem teknoloji hem de eğlence deneyimini eş zamanlı olarak yaşatan ViewSonic’in LED projeksiyon ailesinin son üyesi M1 Pro LED, mükemmel bir yılbaşı hediyesi olmaya aday. Şık gümüş tasarımı ile yeni yıl ruhunu taşıyan ve tek parça tasarımı sayesinde kolayca her yere taşınabilen M1 Pro LED, hareket halindeyken bile gerçeğe en yakın renkleri yansıtıyor.

M1 Pro LED: Yeni Yıldaki Tüm Güzel Anların Eğlence Dostu

Projeksiyon Cihazı

Uzun film gecelerinden kalabalık etkinliklere kadar her anın eğlence dostu olacak M1 Pro LED, cihaza entegre olan dahili Harman Kardon hoparlörleri sayesinde güçlü bir ses performansı sergiliyor. Şarj edilme özelliğiyle, hem kapalı hem de açık ortamda kullanılabilen M1 Pro LED; otomatik trapezoid düzeltme özelliği ve 4 köşe ayarı sayesinde görüntü açısını kolaylıkla ayarlayabiliyor. Böylece görüntüler 720p HD çözünürlükte, 100 inç’e kadar istenen herhangi bir yüzeye, her yönden eşit şekilde yansıtılabiliyor.

ViewSonic M1 Serisi Satın Almak İçin Tıklayın