Anasayfa Haber Nubia Red Magic 8 Pro ve Pro+ Tanıtıldı, İşte Özellikleri

Nubia Red Magic 8 Pro ve Pro+ Tanıtıldı, İşte Özellikleri

Red Magic 8 Pro özellikleri

Nubia tarafından Red Magic 8 Pro ve Pro+ oyun telefonları duyuruldu. İşte Nubia Red Magic 8 Pro özellikleri ve fiyatı hakkında detaylar.

Nubia Red Magic 8 Pro ve Pro+ Özellikleri

Nubia, Red Magic 8 Pro ve Red Magic 8 Pro+ adında iki farklı telefonla karşımıza çıktı. Red Magic 8 Pro 6.000 mAh pil ve 80 W hızlı şarj ile gelirken, Red Magic 8 Pro+ daha küçük 5.000 mAh pil ile ancak 165 W hızlı şarj ile geliyor.

Plus sürümü ayrıca daha fazla RAM ve depolama seçeneğine sahip ancak Nubia genel özellik setini ve tasarımı aynı tutmuş. Hem Pro hem de Pro + aynı çipseti, kameraları ve yazılımı paylaşıyor.

Nubia Red Magic 8 Pro

İki cihaz, Snapdragon 8 Gen 2 çipsete sahip. Çipset, gelişmiş ses ayrıntıları, renkler, dokunma hassasiyeti ve dokunsal titreşim geri bildirimi gibi daha iyi oyun efektleri için bir Red Magic R2 çip ile eşleştirilmiş durumda.

Ekran, Full HD+ çözünürlüğe, 120 Hz yenileme hızına ve 960 Hz’ye kadar dokunma örnekleme hızına sahip 6,8 inç bir AMOLED panelden oluşuyor. Önceki Red Magic 7 Pro’da olduğu gibi, 16 MP’lik selfie kamerası ekranın altında bulunuyor.

Cihazlarda üçlü kamera kurulumu mevcut. Birincil sensör 1/1.57 inç boyutunda ve 1.0μm piksele sahip 50 MP Samsung ISOCELL GN5 sensörle geliyor. Ayrıca 8 MP’lik ultra geniş sensör ve 2 MP’lik makro sensör bulunuyor.

Nubia Red Magic 8 Pro+

Cihazlar birden çok grafit levha katmanı ve 2.068 cu.mm’lik bir 3D buhar odası dahil olmak üzere ICE 11.0 soğutma özelliklerine sahip. Bu anlamda oyuncuları tabii ki adına yaraşır şekilde memnun edecek yapıda. Yan taraftaki fan artık 20.000 rpm’de çalışıyor ve artık bir grafit levha tüm ekranı koruyor:

Nubia ayrıca, gövdenin etrafındaki dokuz ayrı antenle daha iyi bağlantı için telefonun tasarımını geliştirdi. Üstte 3,5 mm ses girişi ve altta şarj için bir USB-C bağlantı noktası yer alıyor. Üstte bulunan iki tuş, 520 Hz dokunmatik örnekleme desteği getiriyor ve oyun modu için bir kez daha sert tetik var.

Nubia Red Magic 8 Pro ile Pro+ Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Nubia Red Magic 8 Pro, 575 dolardan başlayan fiyatlarla Çin’de satışa açıldı. 8/128 GB, 8/256 GB ve 12/256 GB olmak üzere üç bellek kombinasyonuyla siyah renkte mevcut. Daha sonra şeffaf bir seçenek de gelecek.

Nubia Red Magic 8 Pro+ da 12/256 GB, 16/512 GB ve 16 GB / 1 TB olmak üzere üç bellek çeşidine sahip. Siyah versiyonun fiyatları 756 dolardan başlıyor. Ekstra ücret karşılığında şeffaf bir seçenek de mevcut.