Anasayfa Haber Dishonored Definitive Edition Ücretsiz Oldu

Dishonored Definitive Edition Ücretsiz Oldu

Dishonored Definitive Edition Ücretsiz

Epic Games Store tarafından başlatılan Yılbaşı Tatili ücretsiz oyun maratonu maalesef sona erdi. Ücretsiz sunulan son oyunlar ise Dishonored Definitive Edition ve Eximius: Seize the Frontline olarak karşımıza çıkıyor. 179 TL ve 50 TL değerindeki oyunlar Mortal Shell’in yerini almış durumda.

Dishonored’ın sürükleyici simülasyon deneyimi, çeşitli özel yetenekleri kullanırken komplocu bir grubu alt etme görevinde Corvo Attano rolünü üstlenmenizi sağlıyor. Oyunun Definitive Edition olması aynı zamanda The Knife of Dunwall, The Brigmore Witches ve Dunwall City Trials DLC’sinin de pakete dahil olduğu anlamına geliyor.

Eximius: Seize the Frontline ise takım tabanlı muharebeye odaklanan, FPS/RTS karması bir oyun. Oyun sürükleyici 5’e 5 çok oyunculu deneyim sunarken her takımda 4 Manga Subayı ve bir Komutan yer alıyor.

Dishonored Definitive Edition ve Eximius: Seize the Frontline, Epic Games Store’da 5 Ocak 2023’e kadar ücretsiz. 5 Ocak tarihinden itibarense Kerbal Space Program ve Shadow Tactics- Aiko’s Choice oyunculara ücretsiz sunulacak.

Dishonored Definitive Edition’ı ücretsiz elde etmek için Epic Games mağazasını ziyaret edebilirsiniz.