Anasayfa Haber Google, Pixel Fold Serisinin Ekran Boyutunu Küçültmüş Olabilir

Google, Pixel Fold Serisinin Ekran Boyutunu Küçültmüş Olabilir

Pixel Fold

Google, bu yılın 3. çeyreğinde katlanabilir amiral gemisi telefonları için parça üretimine başlamayı planlıyor. Özellikle Samsung Display, Temmuz ya da Ağustos ayında katlanabilir ekranlar üretmeye başlayacak. Google’ın katlanabilir projesi son birkaç yıldır çok sayıda kesintiye uğradı. Bu nedenle planların kesin olmadığını söylemekte fayda var.

Pixel FoldAyrıca ekranların kalitelerinde bir düşüş olduğu hakkında söylentiler mevcut. Samsung Display’in 7.57″ katlanabilir panel ve kapak ekranı için 5.78 panel üretmesi bekleniyor. Boyutlardan daha endişe verici olan ise Google’ın Z Fold 3‘ten önce kullanılan eski ekran teknolojisini kullanmayı tercih ettiği bilgisi.

Google Pixel Fold serisi başlangıçta amaçlandığı kadar güçlü ve gelişmiş olmasa da daha uygun fiyatlı olabilir. Kasım ayındaki bir raporda da ürünün 1800 dolara mâl olacağı iddia edilmişti. Google I/O etkinliği Mayıs ayında yapılacak ancak Pixel serisi için biraz daha beklememiz gerekiyor. Peki siz Google Pixel Fold serisi hakkında ne düşünüyorsunuz?