Anasayfa Haber Bülten MSI, Yeni RTX 40 Serisi Laptoplarını Duyurdu

MSI, Yeni RTX 40 Serisi Laptoplarını Duyurdu

MSI RTX 40 laptop

MSI, en son çıkan NVIDIA GeForce RTX 40 serisi GPU’lar ve 13.nesil Intel Core HX CPU’ya kadar işlemcili yeni laptop ürünlerini duyurdu. Teknolojide bir sıçrama niteliğindeki performansı ve CES ödülleri ile MSI, bu yeni laptoplarla performansın ve yenilikçiliğin zirvesini zorlamakta olduğunu gösterdi.

Ultra verimli NVIDIA Ada Lovelace mimarisini kullanan yeni MSI laptoplar YZ destekli DLSS 3 ile performansta bir kuantum sıçraması sunuyor ve Ray Tracing sayesinde gerçeğinden ayırt edemeyeceğiniz sanal dünyalar oluşturuyor. Sıra dışı güç özellikleri sayesinde yeni MSI laptoplar yalnızca İçerik Tasarım serisi değil, Gaming serisi ve İş ve Üretkenlik serisinde de 8 modelde NVIDIA Studio onayına sahip.

3D tasarımcılar, sanatçıların daha hızlı ve daha rahat çalışabilmeleri için lineer pipeline çalışma yönetiminden live-sync tasarıma terfi eden 3D iş akışlarının desteklendiği RTX ve YZ destekli NVIDIA Omniverse platformuna erişebilecekler.

Tasarımcılar, NVIDIA Studio teknolojileri ile desteklenen NVIDIA RTX™ işlemcili ürünlerle 110’dan fazla tasarım uygulamasında RTX optimizasyonundan faydalanırken NVIDIA Studio sürücüleri ile bu yazılımlarda en yüksek seviye kararlılık ve performansın avantajını kullanabilecekler ve özel YZ destekli NVIDIA araçları olan Canvas, Broadcast, ve RTX Remix ile iş akışlarını kolaylaştırabilecekler. MSI Stealth, Creator Z ve Prestige serisi laptoplar NVIDIA Broadcast önyüklemeli geliyor ve yapay zekanın gücü ile her odayı bir ev stüdyosuna dönüştürüyor.

Yeni MSI laptoplar ayrıca yepyeni Intel 13.Nesil işlemcilerin arttırılan çekirdek sayısı ve turbo frekansı sayesinde önceki nesile göre %45’e varan genel performans artışına sahip.

Yeni Gaming Serisi: Her zamankinden çok daha güçlü

Yeni MSI oyuncu laptopları en yeni özel termal tasarım ile Gaming serisini eskisinden de güçlü hale getirdi. Ayrıca tüm soğutma boruları tekrar tasarlanarak paylaşımlı, adanmış, ve VRAM’e özel soğutma boruları olarak dizayn edildi ve eksiksiz performans için optimize edildi. Performans geliştirmeleri tarafında MSI’ın RTX 40 serisi laptopları ayrıca en üst seviye Titan serisinden giriş seviyesi Katana seviyesine kadar MUX tasarımı ile donatıldı. Böylece MSI Center içinden Harici Grafik modunu etkinleştirerek daha fazla GPU gücünün serbest kalması sağlandı.

Estetik tasarım anlayışı ile MSI, oyuncu laptoplarında 10’dan fazla yeni endüstriyel tasarım kullandı. Ayrıca Raider GE, Vector GP ve Stealth serisi gibi üst sınıf ürünlerde 16:10 QHD+ 240Hz tazeleme oranına sahip ekran gibi birinci kalite oyuncu deneyimi sunmakta. Bunlara ek olarak özel futuristik yarı saydam tuş kapağı tasarımı ile oyun sırasında daha hızlı kontrol ve kolay ulaşılabilir kısayollar sağlıyor.

Titan GT serisi/ Raider GE serisi / Vector GP serisi: Ekstrem Güç

Ödül sahibi Titan GT ve Raider GE modelleri, en yeni i9-13980HX işlemci ve GeForce RTX 4090 Laptop GPU’ya kadar grafik gücüne ek olarak MSI’ın özel MSI OverBoost Ultra teknolojisi ile geliyor. Böylece işgücüne bağlı olarak 250W toplam güce veya 8 adet P-Core üzerinde 5.2GHz frekansa ulaşabiliyor.

MSI Titan GT serisi, Raider GE serisi, Vector GP serisi

Bu performansları elde edebilmek için Titan GT ve Raider GE modelleri üstün bir ekranla geliyor. Titan GT modeli dünyanın ilk 4K/144Hz Mini LED ekranı ile 1000 nit üzerinde tepe parlaklık ve bölgesel karartma alanlarına, Raider GE ise 16:10 QHD+ 240Hz panele sahip.

Raider GE serisi yeni kasası, yükseltilmiş Matrix Light Bar tasarımıyla çok daha havalı ve futuristik görünüyor. Daha alçak gönüllü, minimalist yeni hatlara sahip Vector GP serisi ise etkileyici performansıyla mühendislik ve bilim uygulamaları için üretildi.

Stealth Serisi: Her alanda İnce ve Keskin

İnce ve güçlü Stealth modeli, şimdi 14, 15, 16, ve 17 inç modelleri ile eksiksiz bir seri olarak üretildi. Yeni Stealth 14 Studio ve Stealth 16 Studio modelleri de bu aileye katıldı. Her ikisi de magnezyum alaşımlı ince ve hafif birer kasaya sahip. Stealth 14 Studio modelinde kullanılan MSI Vapor Chamber termal tasarımı, onu en güçlü 14-inch oyuncu laptopu yapıyor. Stealth 16 Studio ise 3 yan hoparlör tasarımıyla Dynaudio 6 hoparlörlü ses siteminin kapsayıcı eğlence deneyimini sunuyor. Ayrıca Stealth 17/16/14 Studio modelleri NVIDIA Studio onayı ile kullanıcıların farklı oyun ve içerik tasarım ihtiyaçlarını karşılamayı vaadediyor.

MSI Stealth serisi

En sürükleyici ve çarpıcı deneyimi sunmak için Stealth 15 modeli, 240 Hz yüksek yenileme hızına ve 0,2 ms’den kısa tepki süresine sahip bir OLED ekran ile geliyor. Ayrıca %100 DCI-P3 renk gamını destekleyerek kullanıcılara gelecek nesil oyun deneyimi sunuyor.

En yüksek verimlilik için sistem performansı, güç, pil ömrü ve akustik gibi özellikleri optimize eden NVIDIA Max-Q teknolojileri ile Stealth serisi sadece ışık hızında performans değil, aynı zamanda ince ve sessiz bir kullanım deneyimi vaadediyor.

Cyborg/ Pulse/ Katana/ Sword serisi: Oyuncular için farklı seçenekler

Yepyeni giriş seviyesi oyuncu laptoplu Cyborg 15 ile tanışın. Mekanik ve elektronik bileşenlerini görebileceğiniz yarı saydam futuristik, ince ve hafif kasası,  cyberpunk tarzından ilham alan tasarımıyla Cyborg 15, sıradan giriş seviyesi Gaming tasarımlarından sıkılanlar için mükemmel bir seçim.

MSI Cyborg, Pulse, Katana, Sword serisi

MSI ayrıca çokça satan Gaming serisi Katana, Sword ve Pulse modellerini de daha iyi oyun performansı için yepyeni GPU ve CPU’larla yeniledi. Ayrıca Pulse, Katana ve Sword modelleri artık MUX switch ile geliyor. Oyuncular, yerleşik MSI Center aracılığıyla hibrit grafik modu veya harici grafik modu arasında kolayca geçiş yapabilirler.

Creator Z Serisi: Tasarımın gücüne hükmedin

CNC üretimli harika bir kasa, İçerik Tasarım serisinin tek öne çıkan özelliği değil. Creator Z serisinin performansı artık başka bir seviyede. En yeni Creator Z17 HX Studio/ Creator Z16 HX Studio modelleri, en iyi 13. nesil Intel HX serisi işlemcilerle birlikte, NVIDIAStudio onaylı olarak geliyor. Buhar Odası termal tasarımıyla Creator Z serisi, piyasadaki en güçlü içerik tasarım laptopu haline geldi.

Creator Z Serisi

Yepyeni MSI Pen 2 desteğine sahip! Ödüllü MSI Pen 2, 4096 basınç seviyesi ve dokunsal geribildirim ile en son MPP2.6 teknolojisini kullanıyor ve gerçek kağıt hissi veriyor. Ayrıca MSI Pen 2’yi kağıt üzerinde geleneksel bir kurşun kalem olarak da kullanabilir, kağıda yazmanız gerektiğinde gerçek kalemle değiştirmek zorunda kalmazsınız.

Prestige serisi: İnce ve Güçlü

Prestige serisinin gücü yeni bir seviyeye ulaştı. Yeni Prestige 14 Evo ve Prestige 16 Evo modelleri, kullanıcılara hafif ama güçlü bir deneyim sağlayan en yeni Intel® Core™ i7 H serisi CPU’lara kadar işlemci ile geliyor. Prestige 16 Studio aynı zamanda GeForce RTX 40 serisi laptop GPU’ya ve NVIDIA Studio onayına sahip. Bu sayede daha da iyi üretkenlik ve en yüksek düzeyde güvenilirlik vaadediyor.

Yepyeni 13 inç Prestige 13 Evo, magnezyum-aluminyum alaşımlı kasası ile MSI’ın en hafif laptopu: yalnızca 990 gram ağırlığında. Prestige 13 Evo ayrıca 15 saate kadar dayanabilen yüksek kapasiteli 75 WHr batarya ile donatıldı.

MSI Prestige serisi

Modern Seri, günlük moda tarzınızı ifade edebilmeniz için yeni Star Blue ve Rose Beige renk seçenekleriyle de yenilendi.

Yeni MSI laptopların tümü, erken satınalmalı ön sipariş teklifleriyle de hizmet vermeye hazır. Tekilliğe ulaşmayı deneyimlemek için en yeni MSI laptoplardan birine sahip olun!