Anasayfa Video ESET Smart Security Premium 2023 İncelemesi

ESET Smart Security Premium 2023 İncelemesi

ESET Smart Security Premium 2023

ESET Smart Security Premium yeni yılda ne gibi gelişmeler ve yeniliklerle güncellenmiş, bu videomuzda detaylı olarak bakıyoruz.

ESET, Avrupa merkezli bir siber güvenlik firması olarak uzun süredir ülkemizde de faaliyet gösteriyor. Yıllar önce Nod32 ile hayatımıza giren şirket, geçen zamanda iş ortaklıklarını da hayli büyütmüş.

Günümüzde Google gibi internetin belkemiğini oluşturan dev şirketlerle devamlı işbirliği içinde olan şirketin güvenlik yazılımları aslında hemen her yerde farkında olmasak bile verilerimizi koruyor.

ESET Smart Security Premium 2023 Fiyatı İçin Tıklayınız

Bu işbirliklerinden biri de şirketin yeni nesil Intel Core işlemcilere koyduğu donanımsal tehdit algılama özelliklerini ESET Smart Security Premium yazılım paketine entegre etmesine imkan sağlamış. Bu sayede hem bilgisayarınız, hem de bağlandığı diğer ağ cihazları gibi donanımlardaki olası açıklar önceden tahmin edilip önlem alınabiliyor.

ESET Smart Security Premium 2023

Bu yazılım paketinin daha önceki sürümlerini de incelemiştik. Bu yüzden bu videomuzda ağırlıklı olarak dikkatimizi çeken yenilik ve gelişmelere yer vermeyi tercih ettik. İyi seyirler dileriz.