Anasayfa Haber GeForce NOW, Ultimate Üyeliği ile RTX 4080’i Buluta Getiriyor

GeForce NOW, Ultimate Üyeliği ile RTX 4080’i Buluta Getiriyor

4080

GeForce NOW’a gelen yeni 19 oyuna ve Ultimate yükseltmesine hazır olun. GFN, bulut oyun haberlerinin özeti olarak bu hafta GFN Ultimate üyeliğini duyurdu. NVIDIA’nın en son GPU’su ile güçlendirilen Ultimate üyeleri, oyunlarda şimdiye kadar olduğundan çok daha yüksek performans elde edecek.

Üstelik yeni yılla birlikte sisteme yeni oyunlar da geliyor. GeForce NOW, bu hafta beş oyundan başlayarak Ocak ayında buluta toplamda 24 oyun daha getiriyor. NVIDIA, yeni yüksek performanslı Ultimate üyeliği ile RTX 4080 performansını buluta getiriyor. Ayrıca GeForce NOW RTX 4080 SuperPOD’lar NVIDIA Ada Lovelace mimarisi tarafından destekleniyor.

GeForce NOW SuperPOD

Ultimate üyelik sahipleri, yeni sistem sayesinde toplamda üç farklı yükseltmeye sahip olacak. İlk olarak yeni SuperPOD’lar, buluttan en düşük gecikme için saniyede 240 kareye kadar işleme ve akış gerçekleştirme yeteneğine sahip. Bu sistem, NVIDIA Reflex ile birleştirildiğinde, oyuncuların yerel masaüstü bilgisayarlarındaki gibi yüksek performans almalarını sağlayacak.

İkinci olarak, desteklenen akış çözünürlüklerinde yükseltmeler mevcut. Ultimate üyeleri, yerel bilgisayarlarında en sevdikleri oyunları 4K 120 FPS’e kadar akıcı bir şekilde oynayabilecekler.

Üçüncü olarak, ilk kez bulut oyuncuları, GeForce NOW topluluğunun uzun süredir talep ettiği özellik olan yerel ultra geniş çözünürlükte oynayabiliyor. Artık en sevdiğiniz oyunları 3840×1600 çözünürlüğünde oynayabilirsiniz.

Ayrıca bu yükseltme, GeForce RTX 40 serisinin lansmanıyla sunulan tam ışın izleme ve DLSS 3 gibi en yeni NVIDIA RTX teknolojileri için de destek sağlıyor.

Ultimate üyeler ayrıca daha uzun oturumların, en yüksek performanslı bulut oyun sunucularına en hızlı erişimin ve oturumdan oturuma devam eden oyun ayarlarının keyfini çıkarmaya devam edecek.

GFN Kitaplığı Büyümeye Devam Ediyor

GeForce NOW kütüphanesinde desteklenen 1.500’den fazla oyun var ve geçen yıl 400’den fazla oyun katıldı.

Ocak Ayında GeForce NOW Kütüphanesine Katılan Yeni Oyunlar