Anasayfa Haber Samsung Galaxy S23 Unpacked Tarihi Belli Oldu

Samsung Galaxy S23 Unpacked Tarihi Belli Oldu

Samsung Galaxy S23 Unpacked Tarihi

Samsung Kolombiya, 1 Şubat 2023’teki Galaxy Unpacked etkinliği için web sitesinde bir etkinlik sayfası hazırlarken yanlışlıkla Galaxy S23’ün lansman tarihini doğrulamıştı. Şimdi ise Samsung, Galaxy S23 için 1 Şubat TSİ 21:00’te başlayacak Unpacked etkinliğine davetiyeleri göndermeye başladı.

Galaxy Unpacked 2023 etkinliği, COVID-19 pandemisinin başlamasından bu yana üç yıl içinde ilk yüz yüze Unpacked etkinliği olacak ve San Francisco’da gerçekleştirilecek. Ayrıca katılamayanlar için Samsung’un resmi internet sitesi ve YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Samsung, resmi duyurusunda Galaxy S23’ten açıkça bahsetmedi, ancak gönderisinde şöyle deniyor: “Galaxy inovasyonunda yeni bir çağ geliyor. İnovasyonlarımız, günümüz ve ötesindeki insanlar için inanılmaz olanaklar sağlamak üzere tasarlandı. Yeni Galaxy S serisi, nihai premium deneyimi nasıl tanımladığımızın özü. Çıtayı yükseltiyoruz ve destansı olan için yeni standartlar belirliyoruz.”

Galaxy S23 serisinin üç akıllı telefondan oluşması bekleniyor. Bunlar Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra olacak. Ultra modelinin 200MP kameraya sahip olduğu da bilgiler arasında.