Anasayfa Haber Bülten TP-Link’ten Yeni Wi-Fi 6 Router: Archer AX23

TP-Link’ten Yeni Wi-Fi 6 Router: Archer AX23

TP-Link Archer AX23

TP-Link, Wi-Fi 6 teknolojisine geçmek isteyen ve bu kategoride uygun fiyatlı yönlendirici (router) arayanlar için Archer AX23’ü satışa sundu. Wi-Fi 6 kategorisinde giriş seviyesi modeller arasında yer alan Archer AX23, Wi-Fi 6 teknolojisinin getirdiği tüm avantajların yanı sıra OneMesh desteğine de sahip.

Kablosuz bağlantıda toplamda 1.8 Gbps hızlara ulaşabilen ürün, 4K film, online oyun gibi yüksek bağlantı hızı gerektiren uygulamaları sorunsuzca yapabiliyor. Üstelik aynı anda evde biri 4K film indirirken başka bir aile üyesi online oyun oynayabiliyor, hız düşmüyor, kopma sorunu yaşanmıyor. OFDMA teknolojisi sayesinde aynı anda daha fazla cihaz ağa bağlı kalabiliyor.

Kablolu bağlantıda da gigabit hızlar sunan Archer AX23 üzerinde biri WAN olmak üzere toplam beş adet Gigabit bağlantı noktası bulunuyor.

TP-Link Archer AX23

Archer AX23, daha geniş Wi-Fi kapsama alanı sunuyor. Akıllı anten teknolojisi (beamforming-hüzmeleme) ve dört adet yüksek kazançlı anten sayesinde evin her yerinden Wi-Fi’a bağlanmak mümkün oluyor.

Güçlü güvenlik, kolay yönetim

TP-Link’in yeni yönlendiricisi güçlü teknik özelliklerini kolay kurulum, kolay yönetim ve güçlü güvenlik özellikleriyle destekliyor. Ev ağının performansını yükseltirken, güvenliğini en üst seviyeye çıkarıyor. WPA3 güvenlik protokolüne sahip olan ürün, siber saldırıları önlemek için daha güçlü özelliklerle donatılmış durumda. Ayrıca güçlü ebeveyn denetimleri sayesinde ağa bağlı cihazların ve özellikle çocukların güvenliği de kontrol edilebiliyor URL engelleme, profil yönetimi, bağlantı duraklatma gibi pek çok işlem ebeveyn denetimi üzerinden kolayca yapılıyor. Üstelik akıllı telefon uygulaması Tether sayesinde tüm bu işlemler evden uzaktayken bile yapılıp, ağ denetlenebiliyor.

TP-Link’in OneMesh desteğiyle gelen yönlendirici kolayca bir Mesh Wi-Fi ağı oluşturmayı sağlıyor. Evdeki diğer ağ cihazları da OneMesh desteğine sahip ise otomatik olarak bir Mesh ağı kuruluyor ve kesintisiz dolaşımın keyfi çıkarılıyor.

Geriye dönük uyumluluğu sayesinde tüm Wi-Fi standartlarıyla çalışabilen Archer AX23, Tether uygulamasıyla kolayca kuruluyor, otomatik güncellemeler dahil tüm yönetimi bu uygulamadan yapılabiliyor.

Ürün Türkiye’de 1,479 TL (KDV dahil) tavsiye edilen fiyatla satışa sunuldu.