Anasayfa Haber iPhone 15 Pro Tasarımı Çok Farklı Olabilir

iPhone 15 Pro Tasarımı Çok Farklı Olabilir

iPhone 15 Pro Tasarımı

iPhone 15 Pro modelleri, iPhone 14 Pro modellerine kıyasla daha ince ve kavisli çerçevelere sahip olabilir. Bu anlamda iPhone 15 Pro modelleri potansiyel olarak Apple Watch benzeri bir görünümle karşımıza çıkacak.

ShrimpApplePro’ya göre, yeni nesil iPhone Pro modellerinin yalnızca çerçeveleri kavisli olacağından düz ekranlara sahip olacak. Sızdıran kişiyle konuşan bir kaynağa göre, daha ince çerçeveler ve kavisli kenarların bu kombinasyonu, Apple Watch Series 7 ve Series 8’e benzer bir görünüme neden olabilir.

Kavisli ön camın iPhone 15 ve iPhone 15 Plus’ın tasarımında da bulunacağı iddia ediliyor. Öte yandan, bu cihazların önceki iPhone 14 modellerine kıyasla daha ince çerçeveleri olmayacak. Ek olarak ShrimpApplePro, iPhone 15 serisinin iPhone 14 serisi ile aynı ekran boyutlarına sahip olacağı iddia edilmiş.

ShrimpApplePro, iPhone 15 Pro modellerinin kavisli arka kenarları olan bir titanyum çerçeveye sahip olacağını ilk söyleyenler arasındaydı. ShrimpApplePro’nun Apple’ın planları hakkında doğru bilgileri ortaya çıkarmak konusunda iyi bir sicile sahip olduğunu da söylemeden geçmeyelim.