Anasayfa Haber Marvel’s Avengers Satıştan Kaldırılıyor

Marvel’s Avengers Satıştan Kaldırılıyor

Marvel's Avengers Satış

Oyun geliştiricisi Crystal Dynamics, 31 Mart 2023 tarihinden itibaren Marvel’s Avengers adlı süper kahraman oyununu geliştirmeyi bırakacağını duyurdu. Ardından Marvel’s Avengers oyunun kendisi de 30 Eylül 2023’te mağazalardan kaldırılacak.

Oyun Eylül 2020’de PC ve son nesil konsollarda yayınlandı ve ardından Mart 2021’de yeni nesil bir sürüm yayınlandı. Daha sonra Crystal Dynamics ve projeleri, Square Enix’in bir parçası olarak Embracer Group’a devredildi.

Geliştirici bugün “Winter Soldier Hero ve Cloning Lab Omega-Level Threat’i ekleyen Update 2.7’nin oyuna eklenecek son yeni içerik olduğunu duyurdu. Pazar yerine de yeni kozmetik içerikleri gelmeyecek ve tüm son denge güncellemeleri Mart ayındaki 2.8 güncellemesinde gerçekleştirilecek.

İyi haber ise oyunun Eylül ayında mağazalardan kaldırıldıktan sonra bile hem tek oyunculu hem de çok oyunculu olarak oynanabilir olacak olması. Öte yandan bunun da ne kadar süreceği belli değil. Satın alınan krediler de Mart güncellemesi ile oyun içi kaynaklara dönüştürülecek. Bu kapatma prosedürünün bir parçası olarak Crystal Dynamics, hayranlara bir takdir göstergesi olarak mevcut tüm ücretli kozmetik içerikleri tamamen ücretsiz hale getirecek.