Anasayfa Haber Yeni Özellikler Getiren Display Driver Uninstaller Güncellemesi Yayınlandı

Yeni Özellikler Getiren Display Driver Uninstaller Güncellemesi Yayınlandı

Display Driver Uninstaller

Technopat’ların yakından tanıdığı DDU (Display Driver Uninstaller), çoğu zaman GPU sorunlarının çözümünde önemli rol oynuyor. Eğer donanımlarla yakından ilgileniyorsanız ve bilgisayarda çok vakit geçiriyorsanız DDU gerekli yazılımların başında geliyor. Yardımcı yazılım, kayıt defteri verileri, klasörler, dosyalar ve sürücü deposu dahil olmak üzere ekran sürücüleri tarafından bırakılan tüm verileri tamamen kaldırabiliyor.

Wagnard tarafından geliştirilen DDU, Windows 7, Windows 8, Windows 10 ve Windows 11 ile uyumlu. AMD, Intel ve NVIDIA markalı GPU’ları desteklerken ayrıca ses sürücülerini de kaldırabiliyor. Yazılımın kullanımı nispeten kolay, ancak aklınıza takılan bir konu olursa her zaman olduğu gibi Technopat Sosyal‘de konu açabilirsiniz. Ek bir hatırlatma olarak, DDU en iyi güvenli modda ve internet erişiminden yoksun şekilde çalışıyor.

Son olarak yeni güncellemeden bahsedelim. Display Driver Uninstaller artık yeni bir yükleyiciye sahip olacak ve lisansı da güncellenmiş durumda. Geliştirici ayrıca diyalog mesajlarının doğru sırada görünmesini sağlamak için çalışmaya devam ediyor. Güncel DDU yazılımını buradan indirebilirsiniz.

Display Driver Uninstaller (DDU) V18.0.6.0 Güncelleme Notları

  • Yeni DDU yükleyicisi.
  • Intel: Registry Power Settings CleanUP (Kayıt Defteri Güç Ayarları Temizleme) özelliği.
  • Bazı DDU mesaj kutuları artık daha doğru şekilde görüntüleniyor.
  • Güvenli mod iletişim penceresine, sürücüler için Windows güncelleme aramasının varsayılan olarak ayarlanmasına izin veren yeni bir buton eklendi.
  • Lisans güncellendi.