Anasayfa Haber PS Plus Essential Şubat 2023 Oyunları Açıklandı

PS Plus Essential Şubat 2023 Oyunları Açıklandı

PS Plus Essential Şubat 2023

Sony tarafından PS Plus Essential Şubat 2023 ücretsiz oyunları açıklandı. Verilecek oyunlar arasında Evil Dead: The Game, OlliOlliWorld, Destiny 2: Beyond Light ve Mafia: The Definitive Edition bulunuyor.

Evil Dead: The Game’de Ash Williams’ın veya ikonik Evil Dead serisinden arkadaşlarının yerine geçecek ve üst düzey co:op ve PvP çok oyunculu aksiyonla dolu bir oyunda birlikte çalışacaksınız. Üç orijinal Evil Dead filminin yanı sıra Ash vs Evil Dead televizyon dizisinden ilham alan bir oyunda hayatta kalan dört kişiden oluşan bir ekip olarak oynayacak, korkunuzu keşfedecek, yağmalayacak, korkunuzu yönetecek ve dünyalar arasındaki gediği kapatmak için kilit öğeleri bulacaksınız.

Kişilikle dolup taşan cesur kaykay aksiyon-platform oyunu OlliOlliWorld’de Gnarvana arayışınızda mistik kaykay tanrılarını keşfetmek için eziyet edecek, hile yapacak ve havalandıracaksınız. Görevler ve meydan okumalar üstlenirken ve yol boyunca yeni arkadaşlar edinirken keyifli ve tuhaf bir dünyadan geçeceksiniz. OlliOlli World’ün Roll7, BAFTA ve çok ödüllü bağımsız stüdyonun eleştirmenlerce beğenilen OlliOlli serisinin üçüncü oyunu olduğunu belirtelim.

Çok oyunculu aksiyon nişancı oyununa yönelik bu genişletme ile Destiny 2’nin inanılmaz bilimkurgu fantastik evreninde yeni bir yolculuğa çıkacaksınız. Guardians, Europa’yı keşfedecek, Stasis’in yeni temel gücünde ustalaşacak ve Fallen Kell of Darkness, Eramis ile savaşırken güçlü Egzotik teçhizatı toplayacak. Bu oyunu oynamak için Destiny 2 oyununa sahip olmanız gerektiğinin de söylemeden geçemeyelim.

Son olarak Mafia: The Definitive Edition, 2002’deki orijinal versiyonun yeniden yapımı olarak karşımıza çıkıyor. Savaşlar arası mimari, arabalar ve kültürle dolu, yeniden yaratılmış bir 1930 şehir manzarasını ve suçla dolu bir bölgeyi keşfedeceksiniz. Organize suçun döneminde Mafya saflarında yükseleceksiniz. Bir mafyayla çatışan taksi şoförü Tommy Angelo, kendisini ölümcül bir yeraltı dünyasına sürükler. Başlangıçta Salieri suç ailesine dahil olmaktan rahatsız olan Tommy, çok geçmeden ödüllerin göz ardı edilemeyecek kadar büyük olduğunu fark edecek.

Yeni PlayStation Plus ücretsiz oyunları 6 Şubat tarihinde oyunculara sunulacak. Bu arada Ocak oyunlarını kütüphanenize eklemeyi de unutmayın.

PS Plus Şubat 2023 Oyunları

  • Evil Dead: The Game (PS4, PS5)
  • OlliOlliWorld (PS4, PS5)
  • Destiny 2: Beyond Light (PS4, PS5)
  • Mafia: The Definitive Edition (PS4)