Anasayfa Haber AirPods Max 2, 2024’ün İkinci Yarısından Önce Gelmeyebilir

AirPods Max 2, 2024’ün İkinci Yarısından Önce Gelmeyebilir

AirPods Max 2 2024

Analist Ming-Chi Kuo’ya göre Apple, AirPods Max 2 kablosuz kulaklığını 2024 yılının en az ikinci yarısına kadar piyasaya sürmeyecek ve muhtemelen kulaklıkları yenilemek için 2025’in ilk yarısına kadar da bekleyecek.

Kuo, sektör beklentilerini özetleyen son tweet serisinde, Apple’ın bir sonraki önemli akustik ürün yenilemesinin 2024’ün ikinci yarısı ile 2025’in ilk yarısı arasında olacağına inandığını söyledi.

Analist, HomePod mini 2, ‌AirPods Max‌ 2 ve Apple AirPods’un düşük maliyetli sürümü dahil olmak üzere bu zaman aralığında yenilenmesi gereken üç ürünü listeliyor. Daha önceki bir tahminde Kuo, Apple’ın daha uygun fiyatlı standart AirPods için 99 dolar fiyat hedeflediğini söyledi. Şu anda, 129 dolar değerindeki ikinci nesil AirPods, Apple’ın en ucuz seçeneğiyken üçüncü nesil AirPods Lightning şarj kutusuyla 169 dolar ve MagSafe kasasıyla 179 dolar olarak fiyatlandırılıyor.

AriPods Max 2’de neler bekleyebileceğimize gelince, herhangi bir ek ayrıntı sunulmuş değil. Beklentiler arasında ise Lightning yerine bir USB-C bağlantı noktası, geliştirilmiş gürültü önleme, daha uzun pil ömrü, yeni renk seçenekleri, Bul uygulamasında Hassas Bulma için bir U1 çipi ve daha fazlası yer alıyor.