Anasayfa Haber Apex Legends İçin Team Deathmatch Modu Geliyor

Apex Legends İçin Team Deathmatch Modu Geliyor

Apex Legends Team Deathmatch

Apex Legends’ın 16. sezonu 14 Şubat tarihinde çıkacakken geliştirici Respawn Entertainment yayınladığı bir blog yazısında oyun için team deathmatch modunun geleceğini duyurdu.

Stüdyo sınırlı bir süre için team deathmatch oyunları için sıraya girmenize izin verecek. Mod, altı kişilik iki takımın üstünlük için yarıştığını görecek. 30 kişiyi öldüren ilk takım raundu kazanmış olacak. Maçı almak için iki tur kazanılması gerekecek. Bir deathmatch oyununun başlangıcında, karakterinizi ve beş silah teçhizatından birini seçeceksiniz. Her ikisini de yeniden doğmalar arasında değiştirmeniz mümkün olacak.

Aynı zamanda Respawn Entertainment, oyunun şu anki deathmatch benzeri olan Arenas’ı kaldırıyor. Stüdyo, 3v3 oyun modunun, Apex’in savaş mekaniğinde ustalaşmak için iyi bir yer olma hedefine ulaşmadığını söylüyor. Respawn, 7 Mart’ta sınırlı süreli oyun modlarından oluşan oynatma listesi olan Mixtape’i tanıtacak. Oynatma listesi, Control, Gun Run ve Team Deathmatch gibi favorileri oynamanıza izin verecek. Sezon ayrıca oyuncuların ustalaşması için Nemesis adlı yeni bir enerji silahı da ekleyecek.

16. Sezon, oynanabilir yeni bir karakter sunmayacak. Geliştirici yeniden işlenmiş bir sınıf sistemi de ekleyecek. Respawn, her karakteri beş sınıftan birine atayacaktır: Assault, Recon, Skirmisher, Controller veya Support. Her sınıfın benzersiz bir ayrıcalığa erişimi olacak.

Respawn, oyunu yeni başlayanlar için daha ulaşılabilir hale getirmek için yeni oyuncuları botlarla karşı karşıya getirecek yeni bir oryantasyon maç sistemi de ekliyor.

Diğer taraftan oyunun mobil sürümü için kapatma kararı alındığını da hatırlatmadan geçmeyelim.