Anasayfa Haber Apple Silicon Destekli Skype Çıktı

Apple Silicon Destekli Skype Çıktı

Apple Silicon Skype

Microsoft, Apple Silicon tabanlı Mac modelleri için bir Skype yayınlamakta biraz gecikti hatta Apple, işlemcilerinin tüm neslini çoktan değiştirdi. Neyse ki sonunda istemci hazır. Skype Insider 8.94.76.302, tüm platformlarda (Web için Skype dahil) mevcut ve M1 ile M2 tabanlı Apple bilgisayarlar için iyileştirmeler ve farklı platformlarda çeşitli hata düzeltmelerini beraberinde getiriyor.

Skype Önizleme 8.94.76.302 Yenilikleri Neler?

Yeni istemci Apple Silicon için hazır olmasının yanı sıra bazı hata düzeltmelerine de sahip. Örneğin iOS’ta PDF’ler gibi dosyaları okuma ve açma sorunları düzeltiliyor. Android, MSIX, iOS’ta bazı sohbetlerde gizlenen adlar, Edge tarayıcısında engellenen Skype bildirimleri, yerel arama ekranının Skype iOS’ta bırakıldığında bile sürekli olarak görüntülenmesi, Galeriye giderken ve iOS’ta web bağlantılarına geçerken uygulamanın kitlenmesi gibi sorunlar ortadan kaldırılıyor.

En son Skype Insider güncellemesini resmi web sitesinden indirebilirsiniz. Skype’ın ilk sürümlerini test etmek istiyorsanız, resmi Skype Kullanıcı Geri Bildirimi web sitesinde görüşlerinizi bildirdiğinizden ve fikirlerinizi Microsoft ile paylaştığınızdan da emin olun. Ön sürüm yazılımı test etme riskini almak istemeyenler ise güncellemeyi önümüzdeki haftalarda alacak.