Anasayfa Haber Realme 10 Pro Coca-Cola Edition Duyuruldu

Realme 10 Pro Coca-Cola Edition Duyuruldu

Realme 10 Pro Coca-Cola Edition

Uzun zamandır dedikoduları dolaşan Coca-Cola temalı akıllı telefon sonunda resmen duyuruldu. Realme 10 Pro Coca-Cola Edition, popüler gazlı içecek markasına adanmış yeni bir tasarım, zengin perakende kutusu ve çok sayıda özelleştirme içeren benzersiz bir tema ile birlikte sunuluyor.

Realme 10 Pro Coca-Cola Edition Özellikleri

Realme 10 Pro Coca-Cola Edition gücünü Qualcomm Snapdragon 695 5G çipsetşnden alıyor. Cihaz sadece 8 GB RAM ve 128 GB depolama seçeneği ile birlikte sunuluyor. Akıllı telefon ayrıca 108 MP ProLight arka kameraya, 33W SUPERVOOC destekli 5000 mAh pile, 1 TB’a kadar harici bellek desteğine sahip.

Lüks kutu setinde arkası Coca-Cola temalı telefon, şişe kapağı şeklinde bir iğne, çok sayıda çıkartma, 0001’den 1000’e kadar benzersiz bir numara olan bir kart ve Realme’nin maskotu Realmeow’un sevimli bir heykelciği yer alıyor.

Telefon, bir şişe kola doldurmayı taklit eden özel bir şarj animasyonuna, gazlı bir duvar kağıdına ve yalnızca bu Realme 10 Pro ünitelerinde bulunan bir dizi simgeye sahip. Coca-Cola temasını takip eden özelleştirilmiş bildirim sesleri ve zil sesi de mevcut.

Realme, 10 Pro‘nun teknik özelliklerinde herhangi bir değişiklik yapmadı, bu nedenle performans normal sürümle uyumlu olacak.

Realme 10 Pro Coca-Cola Edition Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Sadece 1.000 adet üretilen akıllı telefon 240 euro fiyat etiketi taşıyor ve 14 Şubat tarihinde Realme.com and Flipkart üzerinden satışa sunulacak.