Anasayfa Haber Counter-Strike: Global Offensive Yeni Bir Eşzamanlı Oyuncu Rekoruna Ulaştı

Counter-Strike: Global Offensive Yeni Bir Eşzamanlı Oyuncu Rekoruna Ulaştı

Counter-Strike: Global Offensive Eşzamanlı Oyuncu

2012’de piyasaya sürülen Counter-Strike Global Offensive, atası Half-Life’tan bu yana gelişimini sürdürdü. Oyun güncellenmeye ve desteklenmeye devam ederken 2018’da oynaması ücretsiz bir modele geçti. Counter-Strike: Global Offensive şu anda 11 yaşında olmasına rağmen eşzamanlı çevrimiçi oyuncu sayısında yeni bir zirveye ulaştı.

11 Şubat’ta Steam’in PC oyun hizmetinde en çok oynanan oyunlara ilişkin istatistik sayfasında, aynı anda 1.320.219 oyuncunun Counter-Strike: Global Offensive oynadığı kaydedildi. Bu, Nisan 2022’de kırılan 1.308.963 oyunculuk önceki rekoru geride bırakıyor. Önceki rekor tarihinin, insanların çoğunluğunun evde kaldığı ve muhtemelen çok sayıda oyun oynadığı Covid-19 salgınının en yüksek noktasında gerçekleştiğine dikkat etmek gerekli.

Valve’ın popüler olmaya devam eden çok oyunculu oyunlarından bir diğeri de Team Fortress 2. Geçen hafta Valve, TF2 mod yapımcılarından haritalar, silahlar ve daha fazlası gibi içerikleri göndermelerini istedi. Böylece Valve birkaç yıldır oyun için ilk büyük içerik güncellemesini başlatacak. Bu, zaten yüksek olan oyuncu sayısını artırmaya yardımcı olabilir.