Anasayfa Haber Black Shark 6 Serisinin Özellikleri Ortaya Çıktı

Black Shark 6 Serisinin Özellikleri Ortaya Çıktı

Black Shark 6

Xiaomi, geçtiğimiz Mart ayında Black Shark 5 serisini tanıtmıştı. Şirketin benzer zamanlarda Black Shark 6 serisini duyurmasını bekliyoruz. Telefon hakkında resmi bir açıklama gelmedi ancak güvenilir bir duyumcu olan Digital Chat Station sayesinde yeni model hakkında bir fikrimiz var.

Black Shark 6DCS’ye göre Black Shark 6 serisi Snapdragon 8 Gen 2 SoC ile güçlendirilecek ve düz bir 2K ekrana sahip olacak. Arka kısımdaki ana kamera 64 megapiksel olacak ve IMX686 sensörünü kullanacak. Ayrıca bu sensöre ultra geniş, makro ve telefoto birimleri de eşlik edecek. Telefonda çift hoparlör kullanılacak ve sürdürülebilir performans için “en güçlü aktif soğutma seçeneği” kullanılacak.

Black Shark 6Arka gövde seramik bir dokudan oluşurken çerçeveler metal olacak. Black Shark 6 serisinin kaç telefondan oluşacağı henüz belli değil. Ancak geçen yıl yapılan lansmana bakılırsa Çin’de RS ve Pro versiyonlarıyla beraber bir vanilya modeli göreceğiz. Diğer varyantlar ise birkaç ay sonra piyasaya çıkacak. Peki siz oyuncu telefonları  hakkında ne düşünüyorsunuz?