Anasayfa Haber PS Plus Essential Mart 2023 Oyunları Duyuruldu

PS Plus Essential Mart 2023 Oyunları Duyuruldu

PS Plus Essential Mart 2023

Sony tarafından PS Plus Essential Mart 2023 ücretsiz oyunları açıklandı. Verilecek oyunlar arasında Battlefield 2042, Minecraft Dungeons ve Code Vein yer alıyor.

Battlefield 2042, serinin benimsenen ikonik savaş ortamını geri getiren, heyecan verici bir birinci şahıs nişancı oyunu. Düzensizliğin dönüştürdüğü yakın bir gelecekte geçen bir dünyada, ekibinizin ve son teknoloji silah ve araçlardan oluşan bir cephaneliğin yardımıyla dinamik savaş alanlarına uyum sağlamanız ve bunların üstesinden gelmeniz gerekecek. Battlefield 2042, PlayStation 5’te 128 oyuncu desteğiyle dünyanın dört bir yanındaki geniş savaş alanlarına benzeri görülmemiş bir ölçek getiriyor.

Minecraft Dungeons, klasik dungeon crawler’dan ilham alan ve Minecraft evreninde geçen yepyeni bir aksiyon-macera oyunu. Zindanlara tek başınıza meydan okuyacak veya arkadaşlarınızla ekip kuracaksınız. En fazla dört oyuncu, köylüleri kurtarmak ve kötü Arch-Illager’ı devirmek için destansı bir macerada aksiyon dolu, hazinelerle dolu, çılgınca çeşitli seviyelerde birlikte savaşabilecek.

Son olarak Code Vein de çok da uzak olmayan bir gelecekte, gizemli bir felaket bildiğimiz dünyanın çöküşünü getiriyor. Bir zamanlar refahın sembolleri olan yüksek gökdelenler, şimdi insanlığın geçmişinin Yargı Dikenleri ile delinmiş cansız mezarları. Yıkımın merkezinde Vein adında gizli bir Revenants topluluğu yatıyor. Kan aramak için amaçsızca dolaşan Lost, açlıklarını gidermek için hiçbir şeyden vazgeçmiyor. Code Vein’de geçmişinizin kilidini açmak ve yaşayan kabustan kaçmak için takım kurun ve cehennemin sonuna doğru bir yolculuğa çıkın.

Yeni PlayStation Plus ücretsiz oyunları 7 Mart tarihinde oyunculara sunulacak.

PS Plus Mart 2023 Oyunları

  • Battlefield 2042 (PS4, PS5)
  • Minecraft Dungeons (PS4)
  • Code Vein (PS4)