Anasayfa Haber WhatsApp Windows Uygulaması, Aramalarda Konferans Desteği Sunacak

WhatsApp Windows Uygulaması, Aramalarda Konferans Desteği Sunacak

Yeniden tasarlanan WhatsApp, geçen yıl Microsoft Store aracılığıyla kullanıma sunulmuştu. UWP WhatsApp uygulaması yakında büyük bir güncelleme alacak. Windows 11 ve 10’da kullanılan uygulama, yeni “Arama bağlantıları” özelliği için destek getiren güncellemeler almaya başladı.

Daha önce Android için WhatsApp kullanarak arama yaptıysanız, bağlantıyı kullanarak herkesi aramaya davet etmenizi sağlayan bağlantı özelliğini fark etmiş olabilirsiniz. Özellik sayesinde herkes istediği zaman bağlantıyı açıp görüntülü veya sesli aramaya katılabiliyor.

whatsapp windows uygulaması

Yeni aramalar sekmesi ve arama bağlantısı desteği şu anda WhatsApp beta ile sınırlı. Arama bağlantıları özelliğini kullanabilmek için WhatsApp’ta Aramalar sekmesini açmanız ve “Arama bağlantısı oluştur” seçeneğine tıklamanız gerekecek. Sesli ve görüntülü arasında seçim yapabilir, bağlantıyı istediğiniz kişiye gönderebilirsiniz. Bu kişiler aramaya istediği zaman dahil olabilecek. WhatsApp aramaları zaten yaygın olarak kullanıyordu. Ancak bağlantı desteğiyle arkadaşlarınızla konferans görüşmeleri yapmanız mümkün olacak.

Kararlı sürüm kullananlar için sunulan başka bir güncellemeyle karanlık mod desteği de sağlandı. Ayrıca yeni özellikler yolda. Aramalara ve karanlık mod iyileştirmelerine ek olarak, WhatsApp yakında mesajlarınızı düzenlemenize izin verecek.