Anasayfa Haber TP-Link’in Wi-Fi 7 Ürünleri İlk Kez Görücüye Çıktı

TP-Link’in Wi-Fi 7 Ürünleri İlk Kez Görücüye Çıktı

Wi-Fi 7 Ürünleri

MWC 2023 turumuz tüm hızıyla devam ederken ağ ürünleri konusunda önemli markalardan biri olan TP-Link’in fuar alanındaki standına da konuk olduk. Geçtiğimiz kasım ayında duyurulan TP-Link’in Wi-Fi 7 ağ ürünleri ilk kez MWC 2023’te sergilendi.

Biz de TP-Link Türkiye ISP Satış Direktörü Ersin Akbulak ile hem yeni Wi-Fi 7 çözümlerini konuştuk, hem de yeni ürünleri ilk kez yakından görme şansına eriştik. Wi-Fi 7 Router çözümleri, internet servis sağlayıcılar için özel üretilmiş çözümler ve son kullanıcıyı sevindirecek, ilgisini çekecek ağ ürünleri MWC 2023’teki TP-Link standında odak noktadaydı.

TP-Link, servis sağlayıcıları güçlendirmek ve 5G’nin yaygınlaşmasını hızlandırmak için bir dizi 5G ağ geçidi (gateway) çözümünü piyasaya sürecek. İç mekan dağıtımından dış mekan senaryolarına değin geniş bir ürün ailesine sahip olan 5G çözümleri arasında hem WiFi 6, hem WiFi 7 teknolojisine sahip ürünler yer alıyor. Tüm iç mekan ağ geçitleri en son WPA3 güvenlik protokolüne ve standart EasyMesh teknolojisi sahip. En yüksek hızların yanı sıra daha güvenli bir ağ ve gerçekten kusursuz bir bağlantı sağlanabiliyor. Dış mekan ağ geçitleri ise esnek dağıtım için PoE (Ethernet Üzerinden Güç) özelliğine sahipler ve toza, neme ve zorlu ortamlara dayanacak şekilde IP67 derecesi için tasarlanmış, sağlam ve dayanaklı ürünler.

TP-Link ISS’lere yeni teknolojilerle donatılmış bu ürünleri kolayca yönetebilmeleri için de çözüm geliştirmiş durumda. TAUC (TP-Link Aginet Unifies Cloud), yeni nesil bir WiFi yönetim çözümü. TR-369 USP bulut sunucusu ve çevik API entegrasyonuna dayalı olan TAUC, servis sağlayıcılar için esnek ve güçlü bir yönetim ortamı sağlıyor. ISS’ler desteklenen tüm WiFi, xPON, 4G/5G yönlendiricileri ve xDSL modemleri her yerden ve her zaman tek bir arabirimden merkezi olarak yönetebiliyorlar. Yenilikçi ağ topolojisi tasarımına sahip olan çözüm, ağ performansını izlemeyi ve anlık analizler yapmayı sağlıyor. ISS’ler yerinde teknik destek gerekmeden müşteri memnuniyetini artırıyor ve servis maliyetlerini düşürebiliyorlar.