Anasayfa Haber Güç Tasarruf Modu Getiren Telegram 9.5 Yayınlandı

Güç Tasarruf Modu Getiren Telegram 9.5 Yayınlandı

Telegram 9.5

Telegram 9.5 güncellemesi birçok yeni değişikliği beraberinde getiriyor. Güncellemedeki öne çıkan güç tasarrufu modu, eski cihazlarda daha iyi performans ve pil ömrü için animasyonları kapatmanıza olanak tanıyor.

Telegram 9.5 Yenilikleri

Başta da belirttiğimiz üzere en büyük güncelleme güç tasarrufu modu. Telegram, animasyonlar açısından zengin bir uygulama. Öte yandan, artık pili korumak ve genel performansı iyileştirmek için bunları tamamen kapatma seçeneğiniz var. Bu özellikle eski cihazlar için gerçekten harika bir yenilik. İyi olan şey, telefonunuz belirli bir yüzdeye ulaştığında güç tasarrufu modunu kendi kendine açılacak şekilde ayarlayabilmeniz ve ayrıca devre dışı bırakmak istediğiniz efektler için ayrı seçeneklere sahip olmanız.

Ek olarak, Telegram ayrıntılı oynatma hızını da tanıttı ve artık 0,2x’ten 2,5x’e kadar herhangi bir hızı seçebilirsiniz.

Ayrıca Telegram, bir gruptaki her kişi mesajınızı okuduğunda bunu size gösteren yeni bir özellik ekledi. Ancak bazı nedenlerden dolayı bu yalnızca 100’den az üyesi olan gruplar için geçerli. Artık kullanıcıların gruba katılmaları için davet bağlantılarını mesaj olarak da göndermeniz mümkün. Bu, bir gruba eklenmeleri için ayarları kısıtlayanlar için işlevsel olacak cinsten.

Telegram, yukarıda belirttiğimiz güncellemelere ek olarak, çıkartmalar için Dinamik Sıralama, Çevrilmiş Bot açıklamaları, iOS’ta geliştirilmiş klasör desteği, yeni animasyonlu emoji, yeni etkileşimli emoji ve tepkiler gibi bazı başka eklemeler ve yeni hata düzeltmeleri de ekledi.