Anasayfa Haber Bülten Modem ve Yönlendirici Bir Arada: Deco X73 ve Deco X73-DSL

Modem ve Yönlendirici Bir Arada: Deco X73 ve Deco X73-DSL

TP-Link Deco X73 ve Deco X73-DSL

TP-Link, şimdi de modem ve yönlendiricilerin bir arada olduğu bir Deco paketini satışa sundu. WiFi 6 teknolojili, üst seviye bir modem olan Deco X73-DSL ile iki adet Deco X73 yönlendiriciden oluşan üçlü paket, büyük evlerin WiFi ihtiyacını rahatlıkla çözebiliyor.

Evinde WiFi sistemini yenileyecek olanlar, ilk kez WiFi ağı oluşturacaklar ya da mevcut ağı hem genişletmek hem de cihazları yenilemek isteyenler için modem+yönlendiricilerden oluşan bu paket tek başına yeterli bir çözüm. Deco 73-DSL 3’lü paket, WiFi 6 teknolojisinin getirdiği yüksek performansı Mesh teknolojisiyle birleştiriyor ve büyük bir evin bile ağ ihtiyacını karşılayabiliyor. Birbirleriyle uyumlu ve aynı kalite ve şıklıktaki Deco birimleri, kesintisiz, güçlü ve güvenli bir ağ oluşturuyor.

Paket içinde yer alan Deco X73-DSL modem/router, Süper VDSL teknolojisine sahip ve VDSL2 modellere göre 3.5 kat daha hızlı bağlantı sunuyor. VDSL2, ADSL2+, ADSL2 ve ADSL bağlantı tipleriyle de uyumlu olan sistem, kablosuz bağlantıda toplamda 5.4 Gbps hızlara ulaşabiliyor. Üzerinde yer alan 4 adet Gigabit Ethernet WAN/LAN girişi sayesinde kablolu bağlantıda da Gigabit hızlar sunan modemde ayrıca, 1 adet USB 3.0 girişi, telefonları modeme bağlamayı sağlayan 2 adet de FXS girişi yer alıyor.

TP-Link Deco X73-DSL

Paket içeriğindeki iki adet Deco X73 yönlendirici de aynı teknik özelliklere sahip. Sadece bu birimlerde iki adet Gigabit Ethernet girişi bulunuyor.

Güvenli Ev Ağı

Deco Mesh sistemlerinin sağladığı kesintisiz dolaşım, daha geniş kapsama alanı özelliklerini WiFi 6 teknolojisinin sağladığı avantajlarla birleştiren bu paket, yüksek performanslı ve geniş kapsama alanlı bir ev ağı oluşturuyor. Bu ağı, güçlü güvenlik özellikleriyle sorunsuz bir hale getiren Deco X73-DSL üçlü paket, WPA3 güvenlik protokolünü destekliyor. Ayrıca TP-Link HomeShield güvenlik paketi sayesinde Gerçek Zamanlı IoT Koruması, Kötü Amaçlı Site Engelleyici, İzinsiz Girişi Önleme Sistemi, DDoS Saldırısını Önleme ve Ev Ağı Tarayıcısı gibi güvenlik özellikleri de bulunuyor. Bunlara QoS (bant önceliği), kapsamlı raporlar gibi özellikler eklenince güvenli ve kolay yönetilebilen bir ağ kurulmuş oluyor.

WiFi 6 teknolojili bir adet SuperVDSL modem + iki adet yönlendiriciden oluşan Deco X73-DSL paketinin tavsiye edilen satış fiyatı 8,679 TL (KDV dahil) olarak belirtiliyor.