Anasayfa Haber Bülten Cooler Master ATX 3.0 Güç Kaynaklarını Duyurdu: V Gold i / MWE...

Cooler Master ATX 3.0 Güç Kaynaklarını Duyurdu: V Gold i / MWE Gold V2 ATX 3.0

Cooler Master MWE Gold V2 ATX 3.0

Geforce RTX 40 serisi ekran kartlarının piyasaya sürülmesi ile birlikte, NVIDIA tarafında daha fazla bilgi ve özellik yayınlamasını beklenirken, Cooler Master inisiyatif aldı ve ilk ATX 3.0 güç kaynağı serisini sürekli olarak geliştirdi. Bu seriler temel olarak ATX 3.0 ve PCIe Gen 5 konektörlerinin gereksinimlerini optimize etmeye odaklanırken, ürünün performans, kalite ve son kullanıcılar için uygun olmasını sağladı.

ATX 3.0’ın Geliştirilmesi

ATX 3.0’a baktığımızda, geçmişe göre en büyük değişiklik olan güç artışının, güç kaynağındaki tepe gücün %200’üne kadar çıkacağını biliyoruz. Bu kriteri yakalayabilmek için 12VHPWR konektörü gereklidir. En önemli değişiklik “12VHPWR” isimli 12 Pin + 4 sinyal konnektörü içeren 12V konnektördür. 4 pinli sinyal konnektörünün işlevi, ekran kartının güç kaynağından ne kadar güç çekebileceğinin tanınmasına olanak sağlar.

Gelecekle Bağlantı Kurun

Cooler Master, V Gold ile yeni bir üst düzey güç kaynağı ünitesi serisini duyuruyor. Yıllar süren orijinal V serisinin ardından, V Gold i serisine modern bir dokunuş ve fütüristik bir görünüm eklendi. Seri, gelişmiş sürüm ve özellikle üst düzey bilgisayar üreticilerinin gelecek nesilleridir.

V Gold i, 750W ve 850W olmak üzere iki farklı güç seviyesinde gelir ve her ikisi de 80 Plus Gold derecelendirme verimliliğine, Half Bridge LLC dönüştürücüye ve 135 mm fana sahiptir. Yarı dijital tasarım, kullanıcıların ünitenin durumunu Cooler Master’ın MasterControl yazılımı aracılığıyla izlemesine olanak tanır. Kullanıcılar kişisel tercihlerine göre gerekli değişiklikleri yapabilir ve yazılım aracılığıyla bilgi alabilirler. Bu yeni seri, tüm cephelerde mükemmel performans gösteren yeni bir platforma sahiptir. Geçmiş PSU serilerinden ilham alan Cooler Master, oyuncular ve sistemlerinden en iyisini talep eden herkes için yeni bir çağ için güvenilir ve verimli ürünler ortaya çıkardı.

Yeniden Doğmak / Yeniden Bağlanmak

MWE Gold V2 ATX 3.0, ATX 3.0 güç kaynağı serisinin evriminde bir sonraki adımdır. Amaç, yeni bir ürün ortaya çıkartmak değil, tüketiciler ve son kullanıcılar için daha da iyi olacak şekilde mevcut olanı iyileştirmekti. Cooler Master, MWE Gold V2 birkaç yıldır piyasada olmasına rağmen, ATX 3.0 ve PCIe Gen 5 konnektörü ile klasik yüksek kapasiteli güç kaynağını sürdürmeye ve kullanıcıların yapıları için gerçekten istediklerini seçmelerine izin vermeye karar verdi.

Cooler Master MWE Gold V2 ATX 3.0

Üç yeni serinin tamamı, Cooler Master’ın en iyi şirket içi tasarımcıları tarafından hazırlanmış olup, yeni güç kaynağı deneyimleri ve yeni pazar trendi sunmaktadır. Ayrıca, Cooler Master’dan ne istediklerini ve ne görmek istediklerini anlayarak topluluklarla bağlantıda kalınıyor. Güç kaynağı, sistem yapısındaki en önemli bileşenlerden biridir.