Anasayfa Haber Windows Xbox Uygulaması Daha İyi Keşfedilebilirlik Sunuyor

Windows Xbox Uygulaması Daha İyi Keşfedilebilirlik Sunuyor

Windows Xbox Keşfedilebilirlik

Microsoft, Windows için Xbox uygulamasında daha fazla özellik sunuyor. Mart güncellemesi, oyunlar için daha iyi keşfedilebilirlik, en son oynanan oyunlara hızlı erişim ve diğer kullanışlı öğeler getiriyor.

Uygulamanın ana sayfası, Popüler adlı yepyeni bir koleksiyona kavuşuyor ve adından da anlaşılacağı gibi uygulamadaki en popüler oyunları gösterecek. Burada görülen 10 oyun, kullanıcının bölgesine dayalı olacak ve en çok oyuncuya sahip oyunlara hızlı erişim sağlayacak.

Daha özel öneriler arayanlar için yeni bir tekrarlanabilir test türü özelliği de geliyor. Microsoft’a göre, bir dizi seçenek arasından seçim yaptıktan sonra uygulama kullanıcının zevklerine uygun oyunlar sunacak.

Kenar çubuğu da bu güncellemede bir kez daha yenileniyor. Yüklü oyun kitaplığının tamamının burada alfabetik olarak gösterilmesi şeklindeki mevcut uygulama yerine, bundan böyle sadece yakın zamanda yüklenmiş veya oynanan oyunları gösterecek. Orijinal yüklü oyunların listesi Kitaplığım bölümünde bulunabilecek.

Bahsi geçen kitaplık için daha iyi filtreler de geliyor. Oyuncuların türünden ve sayısından dokunulmamış oyunlara kadar her şey, her şeyi hızlı bir şekilde sıralamak için filtre olarak kullanılabilecek.

Mart güncellemesinin yeni özellikleri bugün Xbox Insiders’a sunuluyor ve yakında Xbox uygulamasının normal kullanıcılarına da sunulacak.