Anasayfa Etkinlik Gebze’de Bir Çay İçelim: Technopat ve TurkNet Okur Buluşması

Gebze’de Bir Çay İçelim: Technopat ve TurkNet Okur Buluşması

Technopat okur buluşması yapıyoruz! Bu etkinliği TurkNet sponsorluğunda düzenliyoruz. Çay ve kahve eşliğinde soru cevap, muhabbet odaklı bir okur buluşması planladık. 19 Mart Pazar günü Gebze’de aşağıda göreceğiniz saatte ve mekanda bizimle görüşebilirsiniz…

Nereden çıktı? TurkNet faaliyetleri kapsamında Gebze’de çekim planladık. Bu çekimi yapmak için İstanbul’dan Gebze’ye gelmişken bir de buradaki okurlarımızla buluşalım, bir çay ısmarlayalım istedik. Format aynen Bursa buluşmasında olduğu gibi, zaten davet mesajımız da dikkat ettiyseniz aynı.

Technopat ekibinden Recep Baltaş’ın katılacağı etkinlik sohbet, muhabbet, biraz da soru cevap şeklinde olacak. Aslında gayet rahat bir buluşma planlıyoruz ancak yine de planlama kolaylığı için kayıt olup katılmanızı rica ediyoruz.

Katılım için lütfen [email protected] adresine ad, soyad, mail adresi ve kişi sayısını mail atın, bu sayede kayıt yapıp katılan okur ve izleyicilerimize daha iyi ev sahipliği edebileceğiz. Kayıt olduktan sonra bir işlem yapmanıza gerek yok, doğrudan belirtilen gün ve saatte adreste olmanız yeterli.

Ne yapacağız? Çay içip sohbet edeceğiz.

Nerede? Motta Cafe & Restaurant’ta olacağız. (Arapçeşme Mah. Bahar Cd. No.6 Gebze Belediyesi karşısı)

Ne zaman? Etkinlik 19 Mart Pazar 14:00 – 16:00 arasında gerçekleşecek.

Kayıt şart mı? Önceden mail atmanız bize planlamada yardımcı olacak.

Yanımda birini getirebilir miyim? Elbette…

Kim var? Technopat’tan Recep Baltaş ve TurkNet’ten ev sahiplerimiz, bir de tabii ki siz.

Görüşmek üzere!

Önceki etkinlikten: