Anasayfa Haber Görev Yöneticisi Arama Çubuğu: Windows 11 KB5023706 Yayınlandı

Görev Yöneticisi Arama Çubuğu: Windows 11 KB5023706 Yayınlandı

Windows 11 KB5023706 güncellemesi, test programından çıkarak genel kullanıma açıldı. Bu güncelleme, merakla beklenen Moment 2 özelliklerini tüm Windows 11 22H2 kurulumlarına getiriyor. Windows Update’in yanı sıra, Microsoft Update Kataloğu aracılığıyla doğrudan indirme bağlantıları da sağlandı.

KB5023706, hata düzeltmeleri ve Moment 2 güncellemesinden bazı yeni özellikler içeriyor. Önceki güncellemenin aksine, Moment 2 ile dikkat çekici yenilikler sunulmadı. Windows 11 22H2 Build 22621.1413 ile Görev Yöneticisi yeni bir arama çubuğu alıyor. Böylelikle Görev Yöneticisi üzerinden işlemleri ve uygulamaları kolayla arayabilir, uygulamaları daha kolay şekilde sonlandırabilirsiniz.

Microsoft, Windows’tan farklı bir tema seçmenize izin vererek Görev Yöneticisi’ndeki temalar üzerinde daha fazla kontrol sağlamış. Aslında tema desteği tüm iletişim kutularına geliyor, ancak bunu “Yeni görev çalıştır” ve Özellikler iletişim kutusu” gibi eski iletişim kutularında görmeyeceksiniz.

Görev Yöneticisi’nden devam edecek olursak, Verimlilik modunda bazı iyileştirmeler yapıldı. Microsoft, kullanıcıların onay kutusunu işaretleyerek onay iletişim kutularını devre dışı bırakabileceklerini söylüyor. Ek olarak, yeni güncellemeyle birlikte bir dizi hata düzeltmesi yapıldı.