Anasayfa Haber Acer’dan Elektrikli Bisiklet Hamlesi: ebii

Acer’dan Elektrikli Bisiklet Hamlesi: ebii

Acer Elektrikli Bisiklet

Acer, “ebii” adlı elektrikli bisiklet duyurusu ile ürün kategorisinde yepyeni bir alan açıyor. Tipik olarak PC’leri, dizüstü bilgisayarları ve aksesuarlarıyla tanınan şirket, ebii’yi, sürücülerin kişisel tercihlerini öğrenmek ve yol koşullarına bağlı olarak vites değiştirmek için kullanılan yapay zeka özellikleriyle şehirler için tasarlanmış bir bisiklet olarak lanse ediyor.

Ağırlık açısından yaklaşık 16 kilogram olan elektrikli bisiklet bu anlamda çoğu benzerinden daha hafif. Acer, ürünün maksimum 32 km destek hızına sahip olduğunu ve tek şarjla 112 kilometrenin biraz altına gidebileceğini iddia ediyor.

Bisikletin tam pil ömrüne ulaşması yaklaşık iki buçuk saat sürüyor. Bu alanda Acer, dizüstü bilgisayarınızın veya telefonunuzun şarj cihazını da kullanabileceğinizi ifade ediyor. Sürücülerin pil ömrü, önerilen rotalar, hız kontrolleri ve bisikleti kilitlemek ve kilidini açmak için ebiiGO uygulamasını indirmesi gerekiyor. Ancak ebii, bağlı telefon yakın alandan ayrıldığında da otomatik olarak kilitleniyor. Ayrıca hırsızlık önleme alarmı mevcut. ebii’nin ek özellikleri arasında çarpışma algılama sensörleri, her yönde ışıklar ve patlak oluşmasını önlemek için havasız lastikler bulunuyor.

Son olarak Acer’ın ürünün fiyatı ve çıkış tarihiyle ilgili bir detay vermediğini belirtelim.