Anasayfa Haber Samsung Galaxy Z Fold5 ve Z Flip5 Özellikleri Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy Z Fold5 ve Z Flip5 Özellikleri Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy Z Fold5 ve Z Flip 5

Samsung, geçtiğimiz Ağustos ayında Galaxy Z Fold4 ve Z Flip4‘ü tanıtmıştı. Galaxy Z Fold5 ve Z Flip5’in de bu yıl Ağustos ayında tanıtılması bekleniyor. Resmi lansman tarihi henüz açıklanmasa da iki modelin bazı özellikleri ünlü sızıntı uzmanı Ice Universe tarafından sızdırıldı. Buna göre Galaxy Z Flip5 için en büyük gelişme 3.4 inç olarak geleceği söylenen harici ekran olacak. Eğer bu boyut doğruysa Oppo N2 Flip’in 3.26 inçlik panelinden daha büyük bir harici ekran bizi karşılayacak.

Samsung Galaxy Z Fold5 ve Z Flip 5İç ekranın ise daha dar çerçevelere sahip olacağı ve kırışıklıkları engelleyecek yeni bir menteşe teknolojisinin kullanılacağı söyleniyor. Samsung Galaxy Z Fold5 tarafında ise önceki modeldeki gibi 6.2 inçlik ekran boyutu korunacak.

Telefon selefinden 0.2mm daha dar ve 254 gram ağırlığıyla daha hafif olacak. Ayrıca her iki modelin de Snapdragon 8 Gen 2 yonga setine ve IPX8 sertifikasına sahip olacağını belirtelim. Peki siz Samsung Galaxy Z Fold5 ve Z Flip 5 hakkında ne düşünüyorsunuz?